Hosthing " Kaliteli Hizmetin Adresi

Hosthing
11-09-2013, 17:07   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2013

Güçlü sunucu alt yapımızla, alacağınız hizmetleri fiziksel sınırları aşarak, anında aktivasyon ile birlikte, ilerde oluşabilecek bir sorun karşısında kesinti yaşamadan ve hizmetlerinizi son derece güvenli kontrol panellerimiz sayesinde yönetebilme imkanı sağlıyoruz.

Hosthing su an geliştirme aşamasındadır. Sitemizde bulunan alandan e-posta listemize katılarak ve sosyal ağ sayfalarımızdan bizleri takip ederek gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.


 ELASTİK YAPI

Hosthing, kullanmış olduğu teknoloji ile müşterilerine fiziksel sınırlarını aşma imkanı sunar. İhtiyaç duyduğunuz bellek, işlemci ve disk miktarını online olarak ihtiyaçlarınız doğrultusunda ayarlayabilir ve bütün bu işlemleri yaparken hiçbir kesinti yaşamazsınız.


 ANINDA AKTİVASYON

Hosthing, tam otomatik sistemi sayesinde anında aktivasyon özelliği sunar. Satın almış olduğunuz hizmeti, ödemenizi yaptığınız andan itibaren kullanmaya başlayabilirsiniz. Gelişmiş yönetim paneli sayesinde, ihtiyacınız olan bütün işlemleri anında, beklemeden yapabilirsiniz.


 ULTRA HIZLI SUNUCU

Hosthing, sağlamış olduğu tüm sunucuları minumum 100Mbit bağlantı hızı ile sunulmaktadır. Bu sayede sunuculardaki hızın keyfine varabilirsiniz.


 GÜVENLİ KONTROL PANELİ

Sunucularınızı yönetmek çok kolay. Konsol erişimine dahi sahip olduğunuz kontrol panelimiz sayesinde sunucularınızı kendiniz vakit kaybetmeden yönetebilirsiniz.


 YÖNETİLEBİLİR GÜVENLİK DUVARI

Sunucularınız ve erişimleri ile ilgili bütün güvenlik duvarı izinleri kontrol paneliniz üzerinden kendiniz yapabilirsiniz.


 GÜÇLÜ SUNUCU ALT YAPISI

Hosthing, sunucu olarak DELL yüksek performans sunucularını kullanmaktadır. Periyodik olarak sunuculara ait işlemciler ve kapasiteler güncellenmektedir.


 7/24 SINIRSIZ DESTEK

İhtiyacınız olduğu her an Hosthing güvencesi ile en kısa sürede çözüm sunmak için hazırız.


 KESİNTİSİZ HİZMET

Hosthing, %99.9 uptime garantisi vermekte ve bu sayede kesinti yaşamadan hizmetlerinizi kullanabilmeyi amaçlamaktadır.



---
 http://hosthing.net
 hosthingicloud.com
 http://facebook.com/hosthing
 http://twitter.com/hosthing
 Hosthing

Son Düzenleme: Hosthing ~ 11 Eylül 2013 17:08