House of Marley'den kulak üstü kulaklık!

CHIP Online
15-08-2013, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Ahşap, alüminyum ve deriyi başarılı bir biçimde birleştiren bu kulaklık, sesiyle de sizi etkileyecek

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/hou ... kulaklik_42065.html

Adını efsanevi reggae sanatçısı Bob Marley'den alan House of Marley tarafından üretilen kulak üstü kulaklık Exodus Harvest, kulaklik.com'da satışa sunuldu. Ahşap, geri dönüşümlü alüminyum ve doğal derinin birleşiminden oluşan Exodus Harvest, tasarımını yüksek akustik kalitesi ile destekliyor.


Entegre mikrofonu sayesinde cep telefonu görüşmeleri yapmayı da sağlayan Exodus Harvest'in kablosu üzerinde yer alan tuşlarla ses seviyesi ayarlanabiliyor ve çağrı başlatılıp sonlandırılabiliyor. Kulaklık üzerinde yer alan ultra yumuşak yastıklar konforlu bir kullanım sağlamanın yanı sıra dış ortam gürültülerinin izole edilmesine de yardımcı oluyor. 12 Hz – 23 kHz frekans tepkisine sahip Exodus Harvest'in 40 milimetrelik döner bobinli hoparlör sürücüleri, temiz ve güçlü ses üretimi sağlıyor.


Kulaklığın yüksek kaliteli ve geri dönüştürülebilir alüminyumdan üretilen dış yüzeyi dayanıklılığı artırırken, 132 cm uzunluğundaki kumaş kaplı kablo, geniş bir hareket alanı sağlıyor ve düğümlenmeyi engelliyor.


Marley Exodus Harvest, KDV dahil 299 TL fiyatla, dünyanın en iyi kulaklık setlerini ve aksesuarlarını bir araya getiren kulaklik.com'dan, 2 yıl garantili olarak satın alınabiliyor.

Tüm Konu: House of Marley'den kulak üstü kulaklık!

Kaynak: www.chip.com.tr