HP'den yeni teknolojilere sahip yazıcılar!

CHIP Online
29-04-2014, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

HP yüksek kalitede uygun fiyatlı baskı seçeneklerini artıran yeni yazıcılarını ortaya çıkardı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/hp- ... azicilar_46830.html

HP, uygun maliyetli ve HP'ye özgü kalitede baskı seçenekleri daha da artıran, yeni HP Deskjet Ink Advantage yazıcıları tanıttı. Yeni yazıcılar bir ağa ihtiyaç duymadan doğrudan kablosuz baskı gibi piyasada ilk olarak değerlendirilebilecek teknolojilere sahip.

HP yeni Ink Advantage baskı sistemleri ile kaliteli baskı ayrıcalığını ev kullanıcıları ve küçük işletmelerden oluşan müşterileri için her zamankinden daha uygun maliyetli hale getirerek, müşterilerinin aynı fiyata iki kata kadar daha fazla baskı almalarını sağlıyor.


 HP Deskjet Ink Advantage 4645 e-All-in-One yazıcı baskı, tarama , kopyalama ve faks işlemlerini kolaylaştırmak için sezgisel bir grafik ekran ile birlikte sunulurken daha düşük maliyetle daha kaliteli baskı alınmasını sağlayacak.

HP Baskı Sistemleri Kategori Müdürü Serkan Bayır yeni yazıcılarla ilgili şunları söylüyor: "HP'nin sektöre öncülük eden yenilikleri ve seçenekleri müşterilerine sunma konusunda benzersiz bir sicili bulunuyor. Her geçen gün daha da büyüyen HP Deskjet Ink Advantage portföyü müşterilerimizin daha uygun maliyetlerle, kalite ya da güvenilirlikten ödün vermeden baskı alabilmelerini sağlayacak uygun çözümler sunmayı sürdürecektir."

HP müşterilere aynı maliyete iki kat fazla sayfa baskı imkânı sunan Ink Advantage serisini sunan ilk marka. HP'nin yeni özellikler ve daha yüksek baskı hızları ile donatılan yeni Deskjet Ink Advantage yazıcıları müşterilerin ihtiyaçlarına göre çeşitlendirilen bir fiyat aralığında sunuluyor.


Tüm Konu: HP'den yeni teknolojilere sahip yazıcılar!

Kaynak: www.chip.com.tr