HP ince istemciler yüksek güvenlik sunuyor

CHIP Online
28-06-2012, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

HP ince istemciler, Windows Multitouch özelliği ile gelişmiş güvenlik sunuyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/hp- ... -sunuyor_34483.html

Resimlerle: HP'nin tasarımı BMW'ye emanet...

HP, ince İstemcilerde Microsoft Windows Embedded Standard 7 Premium (WS7P) sunarak dijital signage satış kioskları ve self-servis bankacılık gibi multitouch iş uygulamaları için müşterilerin ince istemci kullanım alanını genişlettiğini duyurdu.


HP t610 Flexible İnce İstemci, WS7P'nin Premium özelliklerini sunan ilk HP İnce İstemci oldu ve ayrıca HP'nin müşterilerine gelişmiş güvenlik kilidi, zenginleştirilmiş medya özellikleri ve daha etkin bir ağ yönetimi sunmasını sağlıyor.


HP Baskı ve Kişisel Sistemler Grubu EMEA Ticari Çözümler ve Perakende Çözümler Yöneticisi Kobi Elbaz, "Windows Embedded Standard 7'ye sahip olan HP İnce İstemciler, satış veya hizmet kioskları için multitouch ve yanıtlama özellikleri eklemek isteyen veya kullanıcı erişim politikalarını etkin bir şekilde özelleştirmek ve kontrol etmek isteyen işletmeler için ideal. Bu gömülü işletim sisteminin artan çok yönlülüğü, HP İnce İstemci müşterilerine kendi iş stratejilerini yönlendirmede yeni seçenekler sunacak." dedi.


WS7P çalıştıran HP İnce İstemciler tarafından sunulan diğer özellikler arasında, bir VPN'ye ihtiyaç olmadan müşterilerin kendi işgücünü güvence altına almasını kolaylaştıran Doğrudan Erişim bulunuyor. Uzak kullanıcılar güvenli bir şekilde şirket kaynaklarına erişebiliyor ve şirketler kolaylıkla politikaları özelleştirebiliyor ve kontrol edebiliyor.


WS7P'li HP İnce İstemciler aynı zamanda Amerika ve Avrupa için ve ayrıca Asya Pasifik ve Çin için hazır destek dilleriyle birden fazla dil sunuyor. Buna ek olarak, Microsoft BranchCache ise uzak ofislerdeki kullanıcılara ana ofiste çalışıyormuş gibi bir deneyim sağlayarak uygulamaların ağ yanıtını arttırmaya yardımcı olan geniş alan ağı (WAN) optimizasyonu için kullanılan bir özelliktir.


Satışa sunuş tarihi


WS7P, HP t610 Flexible Serisi İnce İstemcilerde kurulu olarak geliyor ve şu anda satışa sunulmuş durumda. WS7P, Temmuz başından itibaren diğer HP İnce İstemcilerde de satışa sunulacak.

Tüm Konu: HP ince istemciler yüksek güvenlik sunuyor

Resimlerle: HP'nin tasarımı BMW'ye emanet...

Kaynak: www.chip.com.tr