HP'nin Android'li notebook'u sızdı!

CHIP Online
01-05-2014, 15:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Telefon ve tabletlerde iOS'u "sallayan" Android, gözünü şimdi de Windows'a dikmeye başladı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/hp- ... -u-sizdi_46843.html

Resimlerle: Dünya'nın en acayip notebook mağazası açıldı!

Android işletim sistemini son yıllarda pek çok farklı platformda gördük ve görmeye de devam edeceğiz. Son dönemde akıllı telefon ve tabletlerden, akıllı saatlere ve hatta All-in-One PC'lere bile sıçrayan Android platformu, şimdi de HP'nin yeni sızan dizüstü bilgisayarı SlateBook 14'le karşımıza çıkacak gibi görünüyor.


HP'nin yeni dizüstü bilgisayarı SlateBook, 14 inç boyutunda bir ekrana ve Full HD çözünürlüğe sahip olacak. Ancak bunun ötesinde dokunmatik ekranlı olacak olan notebook böylece Android deneyimi yaşatabilecek kapasite. Dizüstü bilgisayar, elbette Android'le birlikte Google Now ve şirketin diğer servisleriyle de birlikte çalışıyor.


Sarı ve siyah renkli plastik kasaya sahip olacak olan SlateBook 14'ün teknik özelliklerinden de haber var. Dört çekirdekli Nvidia işlemciye sahip olması beklenen notebook; microSD kart slotu, üç USB portu ve HDMI bağlantısını da bulunduracak. Hakkında henüz başka bilgi bulunmayan HP'nin yeni notebook'unun Android fanları tarafından beğenileceği düşünülüyor.


Piyasaya daha önce sürülen Lenovo A10 gibi 10 inç Android dizüstü bilgisayarlar, çok farklı yorumlar almıştı. Bakalım HP'nin 14 inç'lik Android'lisi, kullanıcıları kendine çekebilecek mi?

Tüm Konu: HP'nin Android'li notebook'u sızdı!

Resimlerle: Dünya'nın en acayip notebook mağazası açıldı!

Kaynak: www.chip.com.tr