HP YAZISI GÖRDÜKTEN SONRA SİYAH EKRAN

BaranAkkayagil
10-04-2016, 20:15   |  #1  
BaranAkkayagil avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2016

Merhabalar,

Bilgisayarımda bulunan trojenlerden gına geldiği için bilgisayarımı sıfırlamak istedim.Bilgisayarım HP Pavillion dv7 dizüstü windows 10 kullanıyordum.Recovery kısmından sıfırlamaya çalıştığımda 2 defa %47 civarında bir kısımda hata aldım bende bi restard atıyım ondan sonra tekrar denerim dedim.Restarı attım ve ondan sonra ne olduysa oldu açılma kısmında siyah bir ekran üstünde beyaz yazılarla ''An operating system wans't found.Try disconnecting any drives that don't contain an operaint system.
Press Ctrl+Alt+Del to restart yazıyor ve bir şekilde sorunu çözemedim.Laptop un içini açıp hdd i biraz temizledim ama fazla anlamadığım için kurcalamak istemedim o yüzden tozlarını alıp geri taktım.Sorunun hdd yüzünden olduğunu düşünüyorum elimde kullanmadığım başka bir masaüstü bilgisayar var onun içindeki hdd çıkartıp laptopa takabilirmiyim herhangi bir sıkıntı olur mu ya da bu hatayı nasıl çözebilirim ?
Yardımılarınızı bekliyorum..

BaranAkkayagil
10-04-2016, 22:18   |  #2  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2016

Pek fazla bilgim yok bu konularda... Affına sığınarak soruyorum biraz daha ayrıntılı anlatma imkaanın varmı acaba ?

furkanb
16-04-2016, 21:28   |  #3  
furkanb avatarı
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
35 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2013

dışarıdan (başka bilgisayardan ) flaş yada  DVD den kurulum yapman  gerekir.
bilgisayara format atman gerekiyor. verilerin gitmemesi için windows un kurulu olduğu diske direk yükle sonra kullana bilirsin