HPden dev boyutta baskılar için yeni modeller

CHIP Online
21-05-2008, 14:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

HP'nin yeni modelleri kullandığı UV teknolojisi ile geniş format baskı tekniklerinde iddialı.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/HPde ... -modeller_7000.html

HP, geniş format yazıcı portföyüne yeni eklediği Mor Ötesi (Ultra-violet, UV) teknolojili Designjet ve Scitex ürünlerini, düzenlediği bir basın toplantısı ile tanıttı. Kısa bir süre önce MacDermid ColorSpan firmasını satın alan HP, bu teknoloji ile açıkhava uygulamaları ve endüstriyel baskı pazarında yeni bir çağ başlatıyor.

Etrafımızda gördüğümüz her şeyin kabuk değiştirmesine imkân tanıyarak geniş format baskı pazarında yeni bir devri müjdeleyen UV teknolojili yeni HP ürünleri, Doğuş OtoMotion Center’da düzenlenen bir etkinlik ile tanıtıldı. Bu özelliğe sahip bulunan yeni HP Designjet H35000/H45000 Yazıcı serilerinin demo gösterimlerinin de yer aldığı etkinlikte, HP yetkilileri sektörel değerlendirmelerde de bulundu.

Katılımcılardan büyük ilgi gören toplantının açılış konuşmasını HP MEMA (Ortadoğu, Akdeniz ve Afrika) Bölgesi Geniş Format Baskı Satış ve Pazarlama Müdürü Arzu İlhan Babaoğlu yaptı. Sektörel değerlendirmeleri ise, HP Türkiye Görüntüleme ve Baskı Grubu Geniş Format Yazıcı Kategorisi Satış Müdürü Velda Avad aktardı.


Tüm konu: HPden dev boyutta baskılar için yeni modeller


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bir yazıcı alırken hangi yazıcı markasını tercih ediyorsunuz?