HTC akıllı saatini erteleme kararı aldı!

CHIP Online
09-10-2014, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

İptal edildi denilen cihaz bu kez ilk ağızdan doğrulandı. Ama açıklamada bir de hayal kırıklığı var!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/htc ... ari-aldi_50002.html

Resimlerle: 21 akıllı saat ve fitness bandı!

HTC'nin 8 ekimde bir açıklama yaparak yeni HTC One M8'i tanıtması bekleniyor ancak HTC'nin akıllı saatinin bu etkinlik sırasında tanıtılmasını bekleyenlere kötü haber geldi. Tayvanlı firma, bu yılın içerisinde akıllı saatini tanıtmayı planlıyordu ancak Re/code'un söylediğine göre bu plan ertelenmiş durumda.


Site, HTC'nin Amerika bölge başkanı Jason Mackenzies ile bir görüşme yaptığını söylüyor ve bu görüşmede yakın zamanda bir giyilebiliri tanıtma planları olup olmadığı sorulmuş. Mackenzies ise giyilebilirlerinin "hazır olmadığını" söylemiş.


HTC Creative Labs takım lideri Drew Bamford'un söylediğine göre HTC, bir Android Wear akıllı saat sunarak, bu saatin her gün kullanılmak istenen bir ürün olmasını planlıyor.  "Markete ürünümüz ile ulaştığımızda, ürünün güçlü bir görüntüye sahip olmasını ve kolunuza takmak için geçerli bir sebebi olmasını istiyoruz."


Şu anda çalıştıkları stratejinin bu ürünü sunacağına inandığını söyleyen Bamford, zaman harcayarak doğru ürünü üretmeye çalıştıklarını belirtiyor ve "şimdiye kadar kimsenin doğru ürünü üretmeyi başaramadığını" düşündüklerini söylüyor...

Tüm Konu: HTC akıllı saatini erteleme kararı aldı!

Resimlerle: 21 akıllı saat ve fitness bandı!

Kaynak: www.chip.com.tr