HTC'den Anneler Günü'ne özel!

CHIP Online
30-04-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Teknolojik bir anneniz varsa, HTC'nin bu cebiyle onu Anneler Günü'nde çok memnun edebilirsiniz!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/htc ... -ne-ozel_40076.html

Alüminyum tek parça gövdesi ile göz dolduran HTC One; ses kalitesi, kamera teknolojisi ve zengin içeriğiyle annelerin de gözdesi olmaya aday.


Sosyal medya, eğlence ve içerik güncellemelerini, haber ve fotoğrafları tek bir ekranda canlı akış ile gösteren HTC BlinkFeed, anları ölümsüz kılan kamera teknolojisi HTC UltraPiksel, yüksek çözünürlüklü ve her hayat karesini tekrar tekrar yaşatacak HTC Zoe ve sevilen tüm sesli içerikleri gerçekmiş gibi aktaran HTC BoomSound özelliklerini bir arada sunan HTC One, annelere iyi bir mobil deneyim yaşatmayı vaat ediyor.


HTC One, "Benim annem 1 Numara" diyenleri; Avea, Turkcell, Vodafone ve diğer tüm HTC satış noktalarına bekliyor. Yeni HTC One'ın merkezinde yer alan HTC BlinkFeed, kullanıcının sosyal medyadan eğlenceye, içerik güncellemelerinden haber ve fotoğraflara kadar birçok içeriği tek bir yerden bir bakışta erişmesine olanak sağlıyor.


Geleneksel akıllı telefon sensörlerinden yüzde 300 daha fazla ışık toplayan HTC, sınıfının en iyisi f/2.0 diyafram aralığına sahip lensiyle de rakiplerinden ayrılıyor. HTC, Zoe özelliği ile artık fotoğrafınızın anısı oluşuyor. Fotoğraf çekerken 3 saniyelik videolar oluşturan HTC One, profesyonelce tasarlanmış montajlar, geçişler ve efektleri müzik ile birleştirerek yepyeni bir fotoğraf galerisi anlayışını sunuyor.


HTC Sense Voice teknolojisi ile de telefon görüşmeleri kulağa daha hoş geliyor. Çift mikrofon ve ses işleme teknolojisi ile donatılmış HDR kayıt özelliği ile temiz ve zengin ses kayıtları elde edilebiliyor. Çizilmeye dayanıklı ekranı 468 ppi çözünürlük ile zengin ve doğal renkler sunarak parlamayı da azaltıyor. Ele rahatça sığan alüminyum tek parça gövde ile sarılmış ve parlak 4,7 Full HD (1080p) ekran ile donatılmış HTC One, hızlı gezinme imkanı veren Andorid Jelly Bean sistemini de içeriyor.

Tüm Konu: HTC'den Anneler Günü'ne özel!

Kaynak: www.chip.com.tr