HTC Desire Eye ve HTC Re'yi test ettik!

CHIP Online
10-10-2014, 01:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

HTC'nin yeni selfie telefonu Desire Eye'ı ve ilginç cihazı HTC Re'yi test ettik! İşte yorumlarımız.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ht ... re-ettik_50031.html

Resimlerle: iPhone 6 Plus ve BendGate'e en iyi 10 tepki!

HTC Desire Eye, karşınıza beklediğiniz cevaplardan çok soru işaretleri çıkaran bir telefon. Yanlış anlamayın, HTC'nin yeni cihazı hiç de fena değil. Bir çift 13 megapiksellik kamerayla gelen telefon, daha önceki telefonlarda denenmemiş bir şey yaparak iki tarafında da aynı çözünürlükte sensöre yer veriyor. Bu harika, ancak kullanıcıların mobil fotoğrafçılıktan ne anladığı konusunda akla sorular getiriyor.


Video: HTC Desire Eye elimizde!


Kafa karıştıran bir başka şey, cihazın Desire markasını taşıması. HTC, bu markayı uzun süredir One serisinin altındaki orta seviye telefonları için kullanıyor. Ancak Desire Eye'ın özelliklerine baktığımızda Snapdragon 801 işlemci, büyük bir pil, 13MP kamera, 5.2 inç'lik Full HD ekran gibi niteliklerinin üst seviye telefonlarla eş olduğunu görüyoruz. Dolayısıyla HTC'nin nerede fedakarlıkta bulunduğunu anlayamadık. Bu telefon, aslında tasarımı daha alt seviyedeki HTC One E8'in yerine geçmek üzere üretilmiş. Ancak görünen o ki HTC, telefon markalarının yerini biraz karıştırmış.


Tasarım


Desire Eye, plastik gövdeye sahip ancak yine de yeterince etkileyici. Yuvarlak hatlara sahip gövdeyi elde tutması rahat ve hoş. Bunun yanında telefon oldukça hafif ve dengeli. HTC Desire 820'yle birlikte ortaya çıkan çift renkli tasarım, Desire Eye'da da kendini gösteriyor (kırmızı/beyaz veya mavi/siyah seçenekleri var). Telefonun bu özelliğinin çok hoşumuza gittiğini söyleyebiliriz.


Tüm Konu: HTC Desire Eye ve HTC Re'yi test ettik!

Resimlerle: iPhone 6 Plus ve BendGate'e en iyi 10 tepki!

Kaynak: www.chip.com.tr