Htc Hd2

omnia
28-11-2009, 21:51   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
23 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2009

Htc Hd2 yi bekliyorum. Avrupa da dağıtımı yapılmış, satışta.Bize ne zaman gelir onu bekliyorum. 4,3" kapasitif dokunmatik ekranı,wifi ve bir çok özelliği ile mini laptop tan daha cazip bence, çünkütaşınması kolay. Yanlız ofis belgelerini görüntüleme mi var yoksadüzenleme de var mı bu konuda net bilgi sahibi olamadım. Bir de şu andaSE K790 i var kullandığım, ajandasında özel şifreli kod belleği diyebir bölüm var çok kullanışlı, kredi kartı şifreleri vs özel bilgilerisaklamak için güzel bir uygulama. Hd2 de böyle bir uygulama var mı ,almak istediğim telefonla ilgili bende kalan soru işaretleri bunlar.Bir konu da wifi ile normal notbookla bağlandığım gibi mi internettesorunsuz gezinip banka işlemlerimi vs yapılabiliyoru mu, yoksa ceptelefonu için kablosuz internette teknik olarak bir kullanımsınırlaması var mı acaba bu konulardaki tereddütlerimi giderdiğim andahemen Htc Hd2 yi almak istiyorum. Bu arada herkesin Kurban Bayramınıkutluyorum.

Yani tereddütlerimi sıralarsam,
1-Ofis belgelerini görüntülemenin yanısıra düzenleme de var mı?
2-Ajandasındaözel şifreli kod belleği diye bir bölüm var çok kullanışlı,kredi kartışifreleri vs özel bilgileri saklamak için güzel biruygulama. Htc Ht2 dede var mı acaba?
3-Wifi ile normal notbookla bağlandığım gibi miinternette sorunsuz gezinip banka işlemlerimi vs yapılabiliyoru mu,yoksa cep telefonu içinkablosuz internette teknik olarak bir kullanımsınırlaması var mı acaba?
4-Bazı müzik dosyalarını çalmıyormuş, hatta normalde mp4 desteklerken bazı mp4 (en son sürümleri)leri çalmıyormuş.

Bilgisi olup paylaşan olursa sevinirim. Teşekkür ederim.

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 07 Eylül 2010 16:30