HTC'nin çözülemeyen bilmecesi

CHIP Online
23-07-2012, 20:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

HTC'nin efsane ceplerinden Desire HD'ye Android 4.0 gelecek mi, gelmeyecek mi?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/htc ... ilmecesi_34921.html

Android 4.1 "Jelly Bean" güncellemesi duyurulmuş olsa da, hala Android 4.0 güncellemesini bekleyen cep kullanıcıları var. Bu kullanıcılar arasında olan HTC Desire HD sahipleri, uzun zamandır, sabırla aylar önce duyurulan ICS güncellemesini bekliyorlar. Ancak <span style="text-decoration: underline;">HTC'nin Desire HD için Android 4.0 güncellemesinden vazgeçtiği haberleri</span>, son günlerde internette yayılmaya başladı.


HTC, yaptığı açıklamada ICS güncellemesini Desire HD ve Desire S için sunmak üzere hala çalıştıklarını söyledi. Bu açıklamanın ardından Kanadalı mobil sağlayıcı TELUS, HTC'nin Android 4.0 güncellemesini "kötü perfomans" nedeniyle iptal ettiğini iddia etti. HTC, daha sonra yaptığı bir açıklamada kafaları iyice karıştırdı: "HTC, cihazlarında en iyi müşteri performansını vermeye kararlıdır ve şu an Ice Cream Sandwich güncellemesinin HTC Desire HD'ye uygun olup olmadığını değerlendirmektedir."


Dolayısıyla Desire HD sahiplerinin beklediği ICS güncellemesi için kesin bir söz söylemek güç görünüyor. Yine de bizce resmi bir Android 4.0 güncellemesi için umut var.

Tüm Konu: HTC'nin çözülemeyen bilmecesi

Kaynak: www.chip.com.tr