HTC'nin yeni ceplerinde bağlantı sorunu

CHIP Online
13-06-2012, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

One X ve One S'de yaşanan ve internette dile getirilen sorunlar, HTC'nin canını çok sıkıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/htc ... i-sorunu_34188.html

Resimlerle: Lamborghini'den cep ve tablet

HTC'nin yeni One X ve One S ceplerinde çıkan sorunlar, internette yankı uyandırdı. Şikayetler, One X'de Wi-Fi bağlantı sorunları yaşandığı, One S'de de birtakım bağlantı sorunlarının olduğu yönünde.


Kullanıcıların bildirdiğine göre One X'i belirli bir biçimde elinizde tuttuğunuzda Wi-Fi bağlantısı kurmak zorlaşıyor. One X'de oyunlarda takılmaların olduğu da söyleniyor. Bu sorunların telefonun pil ömrünü de olumsuz yönde etkilediği iddia ediliyor. Bazı kullanıcılar, One X'i belirli bir şekilde sıkarak sinyal seviyesini artırdıklarını söylüyorlar.


HTC, sorundan haberdar ve kullanıcıların şikayetlerini &lt;span style="text-decoration: underline;">bu XDA konusu altında</span> dinliyor. Zira HTC, sorunu kendi elindeki ceplerde yaşamıyor ve bu konuda bilgi toplamak istiyor.


HTC'nin yeni çift çekirdekli cebi One S'de bazı kullanıcıların yaşadığı bir sorun ise bağlanmaya çalışırken titremesi ve belirli düğmelerin basılı haldeymiş gibi devre dışı kalması. Bu sorunun ekranı kapatıp açarak düzeldiği söyleniyor. Bununla birlikte bu çözüm, bazen yanlışlıka ekran görüntüsü almaya neden olabiliyor.

Tüm Konu: HTC'nin yeni ceplerinde bağlantı sorunu

Resimlerle: Lamborghini'den cep ve tablet

Kaynak: www.chip.com.tr