HTC One hakkında her şey!

CHIP Online
20-02-2013, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

HTC'nin yeni amiral gemisi ne kadar iyi, bize neler sunuyor? İşte tüm detaylar...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/htc-one-hakkinda-her-sey_38781.html

Resimlerle: HTC One resmi olarak tanıtıldı

HTC'nin dün tanıttığı Android 4.1.2'li amiral gemisi HTC One, iyi teknik özellikler yanında "sadece" 4MP kamerayla geliyor. One'ın kamerasının çözünürlüğünün düşük olduğunu düşünüyorsanız hemen karar vermeyin, çünkü HTC'nin de bildiği bir şey var.


UltraPixel teknolojisi


Üst seviye bir cepten 8 veya 13 megapiksellik bir kamera beklerken 4 megapiksel sizi hayal kırıklığına uğratmış olabilir. Ancak HTC, yeni cebiyle "ne kadar fazla megapiksel, o kadar iyi fotoğraf" anlayışını sonunda yıkmak istiyor.


Telefonların kamera sensörleri kısıtlı bir alana sahip ve bu alan, telefonlar inceleştikçe daha da daralıyor. Pikselleri içinden ışık geçebilen delikler olarak düşünün: Bir aradaki daha fazla piksel, daha az ışık ve işlenecek daha az veri anlamına geliyor.


HTC'nin UltraPixel adını verdiği yeni yöntem ise pikselleri daha büyük hale getiriyor ve içeriye yüzde 300 daha fazla ışık, yani daha fazla veri girmesini sağlıyor. HTC'ye göre UltraPixel, fotoğraf kalitesini genel olarak iyileştirdiği gibi çok daha iyi düşük ışık performansı sunuyor.


Tüm Konu: HTC One hakkında her şey!

Resimlerle: HTC One resmi olarak tanıtıldı

Kaynak: www.chip.com.tr