HTC One için Android 4.2.2 geliyor!

CHIP Online
16-07-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

HTC'nin amiral gemisine sahip olanlar, bu tarihten itibaren Android 4.2.2'ye kavuşacaklar!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/htc ... -geliyor_41517.html

HTC, ödüllü HTC One modelinin en son Android 4.2.2 (Jellybean) yazılım güncellemesini ve HTC Sense 5 geliştirmelerini 2013 yılının üçüncü çeyreğinde kullanıcıları ile buluşturacağını duyurdu.


Geliştirilmiş Sense deneyimi ana ekranın daha fazla kişiselleştirilebilmesini sağlıyor. İlgi gören HTC BlinkFeed ise Instagram entegrasyonu ve ana ekranda kişiselleştirilmiş bilgi akışının arttırılması ile daha da iyileştiriliyor. Kullanıcılar ayrıca ana ekran yerleşimini düzenleme konusunda daha fazla esneklik bulabilecekler.


Bu güncelleme ayrıca multimedya fonksiyonlarında da iyileştirmeler içeriyor, geliştirilmiş ve daha çok amaçlı HTC Music Channel ve kamerada odaklama ve pozlamayı kitleme özelliği eklendi. Bu güncelleme ile birlikte kullanıcılar UltraPixel Kameranın en iyi özelliklerinden 30 saniyelik sinematik özet videoları için iki kat daha fazla tema kullanabilecek ve etkinlikleri için profesyonel derecede videolar hazırlayabilecek. Ayrıca geliştirilmiş Sense TV uygulaması kanal sıralamasını televizyon ve servis sağlayıcı sıralaması ile eşleştirmeye imkan tanıyor.


Bunlara ek olarak, Android 4.2.2 özellikleri Daydream, Hızlı Ayarlar, kilit ekranı widgetları da ekleniyor.


Tüm Konu: HTC One için Android 4.2.2 geliyor!

Kaynak: www.chip.com.tr