HTC, One M8'i Windows'a çeviriyor!

CHIP Online
04-06-2014, 15:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bugüne dek gördüğünüz en güçlü Windows Phone 8.1'li akıllı telefon, HTC'den geliyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/htc ... eviriyor_47495.html

Resimlerle: Şaşırtan HTC One klonu!

HTC, kısa bir süre önce Windows Phone platformu için yeni cep telefonunun yolda olduğunu söylemişti; ama sanıyoruz ki kimse HTC'den "böylesi" bir atak beklemiyordu. Son Windows Phone'lu cebini 2012'de piyasaya sürülen HTC, bu defa güçlü bir Windows'lu ceple karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Görünüşe göre HTC'nin yeni cebi, One (M8)'in Windows Phone 8 sürümü olacak olan W8.


Geçtiğimiz ay çeşitli söylentiler halinde ortaya çıkan HTC W8, gelen son bilgilerle üzerindeki sis perdesini biraz daha araladı. Güçlü teknik özelliklere, ancak orta seviyede bir fiyata sahip olacağı söylenen W8'in bu yılın eylül ayında piyasaya sunulacağı da söylentiler arasında bulunuyor.


HTC'nin yeni Windows Phone'lu cepleri hakkında ortaya atılan diğer bir iddia ise, Android'li A9 modelini temel alacak diğer bir model ile ilgili. Yine yılın üçüncü çeyreğinde ortaya çıkması beklenen bu cebin de, tıpkı W8 gibi güçlü teknik özelliklere ve uygun fiyata sahip olması bekleniyor. Diğer yandan W8'e dönecek olursak, Windows Phone 8.1 işletim sisteminin yanı sıra BoomSound hoparlörler ve M8'deki gibi Duo kameranın bu cepte bulunacak özellikler arasında olduğunu söyleyebiliriz.

Tüm Konu: HTC, One M8'i Windows'a çeviriyor!

Resimlerle: Şaşırtan HTC One klonu!

Kaynak: www.chip.com.tr