HTC One M8'in "Prime" sürümü mü geliyor?

CHIP Online
01-05-2014, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

HTC'nin amiral gemisi One (M8), tüm gücüne rağmen size yetersiz geliyorsa, daha iyisine hazırlanın!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/htc ... -geliyor_46871.html

Resimlerle: Şaşırtan HTC One klonu!

One M8'i sadece birkaç hafta önce tanıtan HTC'nin yeni, daha üstün özelliklere sahip bir HTC One üzerinde çalıştığı iddia edildi.


Sızıntılarında genellikle isabetli olan @evleaks'in yeni iddiasına göre plastik gövdeli "HTC One M8 Ace"i unutmamız, bunun yerine yeni ve daha güçlü M8 Prime'a odaklanmamız gerekiyor. Samsung'un Haziran ayında Galaxy S5'in daha güçlü bir sürümü olan, QHD ekran ve tamamen metalden gövdeye sahip Galaxy S5 Prime'ı çıkaracağı iddialarını düşündüğümüzde, HTC'nin de benzer bir hamlede bulunması şaşırtıcı olmayacak.


Ancak HTC'nin böyle bir telefona yeni nesil bir ekran yerleştirip, pil ömründen fedakarlıkta bulunması çok da mantıklı görünmüyor. QHD ekranlar, şu anki cep ekranlarından çok daha fazla piksel içereceğinden, pil ömrünü direkt olarak etkileyebilir. HTC'nin yeni, üst seviye bir telefon çıkarması HTC One M8'in satışlarını da olumsuz etkileyecektir.


M8 Prime'ın HTC One M8 Max için kullanılan bir kod adı olması da muhtemel. Zira One M8'in büyük ekranlı modelinin önümüzdeki aylarda tanıtılacağına kesin gözle bakılıyor.

Tüm Konu: HTC One M8'in "Prime" sürümü mü geliyor?

Resimlerle: Şaşırtan HTC One klonu!

Kaynak: www.chip.com.tr