HTC One M8, Turkcell'de satışta, işte fiyatı!

CHIP Online
14-04-2014, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

HTC'nin en son amiral gemisi, Turkcell'de satışa sunuluyor! İşte fiyatlar ve fazlası...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/htc ... e-fiyati_46564.html

Turkcell, Platinum müşterileri için ayrıcalıklı akıllı telefon kampanyalarına HTC'nin merakla beklenen en yeni akıllı telefonu HTC One (M8) ile devam ediyor. Çığır açan tasarımı, gelişmiş kamera özellikleri ve üstün performansıyla dikkat çeken yeni HTC One (M8), Platinum tarife seçeneklerine ek ayda 102 TL'den başlayan fiyatlarla Turkcell Platinum müşterileriyle buluşuyor. Turkcell İletişim Merkezleri ya da www.turkcell.com.tr üzerinden ulaşılabilen HTC One (M8) için 24 aya kadar taksit imkanı da sunuluyor. İlk etapta kurşun gri ve gri renk seçenekleriyle gelen HTC One (M8)'in altın rengi ise kısa bir süre sonra ilk kez ve sadece yine Turkcell Platinum müşteriyle buluşacak.


Turkcell şebekesinin çift taşıyıcı (dual carrier) desteği sayesinde mobil internet keyfini ikiye katlayan yeni HTC One (M8),  yüksek kalite tek parça metal gövdesi ve Akıllı Sensör Hub'ı ile ihtiyaçlarınızı  öngörerek günlük aktivitelerinizi kolaylaştıran Motion Launch kontrollerini kullanıyor.


İçten dışa şık tasarım Tasarım ve kalitede dönüm noktası olan  yeni HTC One (M8),  daha çarpıcı ancak ulaşılabilir bir görünüm için yeniden  şekillendirilmiş gövdesi ile dikkat çekiyor. Zarif, dayanıklı ve yüksek kaliteli tek parça metal  gövde 5 inç Full HD (1080p) ekranı sararken, kenarlara doğru da inceliyor.


Qualcomm Snapdragon 801 işlemci ve en yeni Android işletim sistemi Android 4.4 KitKat ile desteklenen yeni HTC One (M8) aynı zamanda yepyeni  HTC Sense 6 ile beraber geliyor. Daha net ve daha çarpıcı bir görsel tarz sunması amacıyla tamamen baştan tasarlanan HTC Sense 6 çok daha kişiselleştirilmiş kullanıcı deneyimi sağlıyor.


Akıllı telefon görüntüleme teknolojisinde yenilik


Yeni HTC One (M8), Duo Kamera teknolojisine sahip dünyanın ilk akıllı telefonu olarak ve bu teknolojiyi yenilikçi HTC UltraPiksel modülü, ikili flaş ve 1080p Full HD video kaydı ile birleştirerek, mobil görüntülemeye  başka bir boyut kazandırıyor. Bu sayede HTC One (M8), her türlü ışık koşulunda inanılmaz görüntüler yakalıyor ve zengin, yüksek kalitede videolar çekiyor. Geniş açılı 5MP ön kamerası ile 'selfie'leri kolaylıkla yakalıyor.


Tüm Konu: HTC One M8, Turkcell'de satışta, işte fiyatı!

Kaynak: www.chip.com.tr