HTC One Mini: ÖN İNCELEME

CHIP Online
19-07-2013, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

HTC One Mini'yi tanıtılır tanıtılmaz elimize aldık ve inceledik! İşte ilk yorumlarımız...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/htc-one-mini-on-inceleme_41582.html

Resimlerle: Donanımı en iyi 18 cep!

HTC One Mini, Tayvanlı firmanın başarılı cebi One'ın izini takip ediyor ve bazı bileşenlerinde fedakarlıkta bulunsa da bunu başarıyor. HTC One Mini'nin Galaxy S4 Mini'ye benzer bir fiyatta satışa sunulması bekleniyor, bununla birlikte One Mini'nin özellikleri sadece biraz daha geride. Ancak cihaz, Galaxy S4 Mini'den daha yüksek bir çözünürlüğe sahip ve ilk denememizde bizi etkisi altına almayı başardı.

Cihazın tasarımında ilk göze çarpan fark, gövdesinin kenarlarını çevreleyen plastik bant. Ancak cihazın arka yüzü ve hoparlörlerin bulunduğu ön kısmı yine alüminyumdan oluşuyor. 122g'lık cihazı elinize aldığınızda son derece kaliteli bir cihazı tuttuğunuzu hissedebiliyorsunuz.

HTC One Mini'de One'a kıyasla vazgeçilen özelliklere gelecek olursak, cihazın içinde NFC çipine yer verilmediğini, işlemcisinin Snapdragon 400 çift çekirdekli 1.4GHz'e düşürüldüğünü, ekranın 4.3 inç'e ve 720p çözünürlüğe çekildiğini söyleyebiliriz.

Ancak HTC One'da en çok beğenilen özellikler, One Mini'de yerinde duruyor. <span style="text-decoration: underline;">Ön incelememizin devamı, yazımızın ikinci sayfasında.</span>


Tüm Konu: HTC One Mini: ÖN İNCELEME

Resimlerle: Donanımı en iyi 18 cep!

Kaynak: www.chip.com.tr