Htc p4350 formattan sonra yapılması gerekenler..

oguzhanguzey
18-01-2011, 17:25   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2011

arkadaşlar ben bundan 3 gun once formatladım .. benim asıl bahsedecegım konu .. dosya sil'e bastıkdan sonra gelen aligne screen felan .. bunu cogu arkadas bulamıyor burayı takıp eden arkadaslara birazcık da yardımım olduysa ne mutlu bana.. baslıyalım .. 

ilk once aligne screen diye bi yazı gelıo uste ortada 1 artı (+) işareti war .. orada sizdden yapılması ıstenen ; o + işaretının uzerıne kalemle ve parmagınızla 1 kere dokunmak .. o sonra sola saga yukarı fln gidio gene yapacagınız sey aynı artı işaretini takıp etmek ve 1 kere tıklamak .. sonra zaten otomatik olarak diger bolume geçiyor..
2. bölüm .. burda sizden yapınılması istenen olay basıt 9 numaralı bolumun onunde yazan yazılar war ortasına kalemle basılı tutun .. "Cut" yazısı gelcek .. aynı mause ile sag tık yapar gibi.. sonra 11 numaralı bolume aynı işlemi yapıyruz. basılı tutuyoruz vve "Paste" ye tıklıyoruz... sonra "Next" yazısına basıp gecıyoruz.. diger gelenler zaten kolay olaylar.. yapabılecegınızden şüphem yok ...  tekrar soyluyorum .. sizlere birazcık yardımım dokunduysa ne mutlu bana ...