HTC: "S4'te yenilik olmadığı için mutluyuz"

CHIP Online
19-03-2013, 19:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Galaxy S4'e önce Twitter'da "sallayan" HTC, hızını alamadı ve rakibini bir kez daha "andı!"

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/htc ... mutluyuz_39254.html

Resimlerle: HTC One resmi olarak tanıtıldı

<span style="font-size: 14px; line-height: 1.6em;">Android'li üreticilerin birbirlerinin ayağını kaydırmaya çalışmalarına pek alışık olmasak da kızışan rekabet, bize bunu da gösteriyor. Geçtiğimiz günlerde Twitter'dan Galaxy S4'e sataşan HTC, şimdi de başkanının ağzından S4'ü eleştirdi.</span>


HTC'nin Kuzey Amerika başkanı Mike Woodward, Business Insider'a yaptığı açıklamalarda Galaxy S4 hakkında konuşmadan da durmadı. Galaxy S4'ün daha önce gördükleri Galaxy'lere çok benzediğini dile getiren Woodward, HTC'nin "tasarımda herhangi bir yenilikçilik görmedikleri için memnun olduğunu" söyledi.


Woodward, Galaxy S4'ün yazılımsal olarak birçok yeniliğe sahip olduğunu kabul etse de, ona göre bu yeni işlevlerin büyük bölümü kullanıcıların ilgisini çekmeyecek. HTC'nin kendi amiral gemisi cebi olan HTC One'ın çeşitli özelliklerinden övgüyle bahseden Woodward, HTC'nin pazarlama bütçesinin şu an Samsung'unkinin gerisinde olduğunu da söyledi.


Samsung'a kıyasla Android piyasasının oldukça küçük bir bölümünü elinde bulunduran HTC, yeni cebi HTC One ile kaybettiği pazar payını geri almayı amaçlıyor.

Tüm Konu: HTC: "S4'te yenilik olmadığı için mutluyuz"

Resimlerle: HTC One resmi olarak tanıtıldı

Kaynak: www.chip.com.tr