HTC, Windows Phone için hazırlanıyor!

CHIP Online
03-03-2014, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

HTC'nin, artık yılan hikayesine dönen Windows Phone bilmecesi, nihayet kesin olarak çözüldü!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/htc ... rlaniyor_45666.html

Resimlerle: HTC One resmi olarak tanıtıldı

HTC, Microsoft ile Windows Phone modelleri üretmek üzere anlaştıktan sonra, basına yaptığı açıklamada, yeni Windows Phone telefonları için hazırlıklık yaptığını duyurdu.


HTC America'nın yaptığı açıklamada, HTC'nin yol haritasında yeni Windows Phone telefonları yer alıyor. Ancak bunların ne zaman piyasaya çıkacağı şimdilik belli değil.


Microsoft'un Nokia'yı satın almasının ardından pek çok üretici de, milyar dolarlık teşvik ödemelerinden sonra yeni Windows Phone telefonları üretmeye razı olmuşlardı. HTC de Microsoft'un açıkladığı bu ortaklar listesinde yer alıyor. Teknoloji dünyası, HTC'nin bu senenin ikinci yarısında, Windows Phone 8.1 güncellenmesinin yayınlanmasından sonra kendi modellerini Windows Phone 8.1 sistemiyle piyasaya sürmesini bekliyor.


HTC America, HTC'nin ayrıca giyilebilir bilgisayarlar üretmeye hazırlandığını da duyurdu. Bu da HTC'nin Samsung Gear, Apple'ın beklenen akıllı saati ve Google'ın dijital gözlüğü ile rekabet etmek üzere plan yaptığını ortaya koyuyor. 2014 içinde tüm bu gelişmeler netlik kazanacak.

Tüm Konu: HTC, Windows Phone için hazırlanıyor!

Resimlerle: HTC One resmi olarak tanıtıldı

Kaynak: www.chip.com.tr