http:www.abonelike.com Youtube Abonesi,Beğenisi

Ahmet Bozok
19-07-2016, 11:05   |  #1  
Ahmet Bozok avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2016

Merhaba Arkadaşlar Sizlere Youtube Abone Kasma,Youtube Beğeni Kasma ve Youtube Yorum Attırma Sistemini Tanıtacağız.

Sistemden yararlanmak için üstteki giriş yap butonuna tıklayınız ve gerekli olan uygulama izinlerini veriniz. Gerekli izinlerini verdikten sonra sistem sizi hesabınızı yönetebileceğiniz size özel panele yönlendirecektir. Giriş yapan tüm kullanıcılarımız, kullanım şartlarını okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Sistem Nasıl Çalışır?
» Sistemden yararlanabilmek için üstteki giriş butonuna tıkladıktan sonra karşınıza gelecek olan Google giriş sayfasında gerekli olan izinleri vermeniz gerekmektedir.

» İzinleri verdikten sonra sistem sizi kanal bilgilerinizi ve yüklediğiniz videolarınızı yönetebileceğiniz kullanıcı paneline yönlendirecektir. Sistem hiçbir şekilde şifre bilginizi kaydetmemektedir.

» Kullanıcı panelinizde size ait olan videoların detaylarını görebilir, düzenleyebilir ve yorumları düzenleyebilir / silebilirsiniz.

» Sisteme giriş yaptıktan sonra sistem size 10 kredi hediye etmektedir. Hergün giriş yaptığınızda sistem size 10 kredi daha hediye etmektedir. Kanalınız için krediniz dahilinde abone ekleme ve videolarınıza beğeni gönderme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

» Sistem havuz mantığıyla çalışmaktadır. Kanalınıza gönderilen aboneler kanal teması ve videoları bulunan gerçek abonelerdir.

Sistem Özellikleri
Youtube Abone Ekleme
» Abonelike aracılığı ile kanalınıza yüzlerce yeni abone ekleyebilirsiniz.

Youtube Beğeni Ekleme
» Abonelike sistemi ile youtube'da bulunan videolarınızın beğeni sayısını arttırabilir ve videolarınızın ön plana çıkmasını sağlayabilirsiniz.

Gerçek Kullanıcılar
» Abonelike sisteminden kanalınıza ekleyeceğiniz aboneler ve beğeniler tamamen gerçek kullanıcılardır.

Tamamen Ücretsiz
» Abonelike sistemi yapacağınız işlemler için sizden kesinlikle ücret talep etmemektedir. Hergün giriş yaparak kredi kazanın ve işlem sayınızı arttırın.

Beğeni Hilesi, Youtube abone kasma , Youtube Abone Arttırma

Abonelike[/QUOTE]