HyperX Alloy FPS Pro

CHIP Online
09-08-2018, 01:47   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Mekanik klavye arayanlara özel bir model daha! İşte HyperX Alloy FPS Pro incelemesi!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/urun/hyperx-alloy-fps-pro_5197.html

Teknoloji firmaları adeta oyunculara özel ürünler üretmekte yarışıyor. Son dönemde çok sayıda oyuncu klavyesi inceleme şansımız oldu. Bunlardan HyperX'e özel ürünlere de yakından baktık. Bu defa da markanın Alloy FPS Pro mekanik klavyesini değerlendireceğiz.


HyperX Alloy FPS Pro, mekanik klavye deryasında özellikle performans anlamında önemli modellerden biri oluyor. Zira üzerinde Cherry MX Red anahtarları bulunduran klavye, böylece oyuncuların istediği tepki süresini sağlıyor. Fakat tasarım açısından kullanıcıları seçeneğe iten bir model. Zira Ally FPS Pro'da herhangi bir numerik tuş takımı yer almıyor. Numerik tuş isteyenler, Alloy FPS modeline bakabilirler, ancak elimizdeki Pro modelinde bu alan yer almıyor.


Bir diğer önemli detay, klavyede herhangi bir makro tuş bölümünün bulunmaması. Bu noktada da bu klavyenin adından da anlaşılabileceği gibi, daha çok FPS odaklı olduğunu anlıyoruz. Öte yandan Pro takısını da kompakt yapısından alan klavye, çıkartılabilir örgülü USB kablosuyla geliyor. Böylece turnuvalara giderken USB kablosunu çıkartabiliyor ve daha rahat taşıma imkanı elde edebiliyorsunuz.


Tüm Konu: HyperX Alloy FPS Pro

Kaynak: www.chip.com.tr