HyperX, yeni Savage belleklerini duyurdu

CHIP Online
15-09-2014, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Kingston Technology'nin iştiraklerinden HyperX, yüksek performans belleği HyperX Savage'ı duyurdu.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/hyp ... -duyurdu_49533.html

Resimlerle: En renkli ve en çılgın 10 USB bellek tasarımı

Kingston Technology'nin iştiraklerinden HyperX, yeni yüksek performans belleği HyperX Savage'ı duyurdu. HyperX Genesis'in yerini alan yeni HyperX Savage bellekleri, deneyimli PC tutkunları, oyuncular ve içerik üreticileri için dikkat çekici bir tasarımla geliyor. Elmas kesim alüminyumdan yapılan göz alıcı vahşi kırmızı rengindeki asimetrik ısı dağıtıcısı, siyah devre kartını çevreliyor. Düşük profil olması sayesinde büyük boy CPU soğutucuları ile uyum sağlayabiliyor.


Yüksek frekans hızlarından 1600MHz'den 2400MHz'e kadar seçeneklerle sunulan HyperX Savage, tek modüllü olarak 4GB ve 8GB kapasitelerinde, 2'li ya da 4'lü kit olarak ise 8GB'dan 32GB'a kadar kapasiteler ile mevcut. Yüksek hızı ile sistem performansını arttırmaya yardımcı oluyor ve üstün esneklikte multitasking sunuyor. Intel® XMP-ready destekleyen HyperX Savage, kullanıcıların BIOS üzerinden elle ayar yapmasına gerek kalmadan basitçe bellek profili seçerek hız aşırtma yapmasına imkan sağlıyor.


HyperX Bölümü Başkanı Lawrence Yang, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Giriş seviye oyuncu segmentindeki HyperX blu serisini yeni FURY ile değiştirdikten sonra sıra orta seviye segmentimiz olan Genesis'i HyperX Savage ile değiştirmeye geldi. Kırmızı şıklığı ve kalın ısı dağıtıcısı ile radikal bir yeni görünüme sahip HyperX Savage, oyuncular ve PC tutkunları için yüksek performans ve uyum sağlayacak kapasiteyi bir araya getiriyor."

Tüm Konu: HyperX, yeni Savage belleklerini duyurdu

Resimlerle: En renkli ve en çılgın 10 USB bellek tasarımı

Kaynak: www.chip.com.tr