İbn-i Sina, Frankenstein ve diğerleri...

CHIP Online
25-05-2014, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Tarihin en büyük efsaneleri, Crytek'in Arena of Fate oyununda çarpışıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ibn ... igerleri_47322.html

Crytek'in PC ve konsollara çıkması beklenen aksiyon dolu, yeni online oyunu Arena Of Fate, sizi tarihin ve fantastik dünyanın efsanevi kahramanlarından biri olmaya çağırıyor.

Bu yıl Los Angeles'ta gerçekleşecek E3 fuarında ilk kez oynanabilecek olan Arena of Fate, 5'e 5 hızlı çarpışmalar vaat ediyor. Crytek'in servis vermeye başladığı ve pek çok tanınmış efsaneye yer verdiği  bu yeni oyunu, sizleri şaşırtıcı hamleler yapabileceğiniz, heyecan dolu karşılıklı kapışmalara davet ediyor.

Frankenstein'ı ölüler diyarından getirerek, Karındeşen Jack'in satırlarını ürkütmek için kullanarak ve İbn-i Sina'nın hekimlik ustalığını kuşanarak düşmanlarınızı şaşırtın ve takım arkadaşlarınıza destek olun.

Arene of Fate oyunu, 2008 yılında Crytek bünyesine katılan Sofya'daki Black Sea stüdyosu tarafından geliştiriliyor. 2001 yılında temelleri atılan Black Sea stüdyosu gerçek zamanlı strateji oyunu "Knights of Honor" ve bilim kurgu online oyunu "WorldShift" ile ismini duyurdu.

Arena of Fate, oyununun bu yaz PC platformunda erken erişim beta testlerine başlaması bekleniyor. Oyuncular, http://www.arenaoffate.com sitesinden kayıt olarak oyunu deneyimlemek için seçilecek kişilerden biri olabilirler. E3 katılımcıları ise, oyunun PC versiyonunu bizzat deneyimleme şansına sahip olacaklar.

Tüm Konu: İbn-i Sina, Frankenstein ve diğerleri...

Kaynak: www.chip.com.tr