Ice Age dünyası oyuna geldi

CHIP Online
06-08-2012, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Beğenilen animasyon filminin oyunu, artık hiçbir dosya indirmeden internetten oynanabiliyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ice ... na-geldi_35180.html

Joygame, oyunseverleri bilgisayar başına kitleyecek yeni oyunu Ice Age Online ile oyuncular, hiçbir kurulum dosyası indirmeden internet tarayıcısı üzerinden ücretsiz olarak oynayabilecekler.


Kadın, erkek, yetişkin, çocuk her yaştan her kesime hitap eden Ice Age Online, hayranlarının buz çağını yaşamasını garanti ediyor. Şu sıralar 'Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor' adıyla gişe rekorları kıran filmin oyunu, Joygame.com üzerinden ücretsiz ve tamamen Türkçe dil ve lokalizasyon farkıyla oynanabiliyor. Filmin senaryosuna ve çizimlerine bağlı kalınarak tasarlanan Ice Age Online ile kendinizi filmin içinde gibi hissedeceksiniz.


Bu oyunda sürünün tek umudu sizsiniz!


Oyunun konusuna gelince... Göç sırasında zor anlar yaşayan sürü, rüzgara kapılan tohumlar gibi başka yerlere savrulmuştur. Oyunda sürünün tek umudu sizsiniz. Onları bulup evlerine güvenli bir şekilde dönebilmeleri için bir kamp kurmalısınız.


Sonunda Ice Age Online ile Ice Age ailesinin üyesi olup, kendi karakterinizi yaratarak Manny, Sid, Diego, Scrat ile büyük maceralara atılacaksınız. Ice Age Online'da diğer oyuncularla iletişim için arkadaş listesi, sohbet sistemi, diğer arkadaşların kamplarını ziyaret etme ve dostluk yarışmaları mevcut. Oyunu daha da eğlenceli bir hale getirmek için Ice Age Online'da sosyal etkileşimler oldukça fazla. Arkadaşlarınızla beraber yılın en heyecanlı online macera oyunu Ice Age için hazır olun.

Tüm Konu: Ice Age dünyası oyuna geldi

Kaynak: www.chip.com.tr