ICONIA A211 ile tablette 3G keyfi

CHIP Online
12-12-2012, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Acer'ın yeni satışa sunulan ICONIA A211 tableti, zengin bir multimedya, oyun ve web deneyimi sunuyor

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ico ... 3g-keyfi_37450.html

İnce, akıllı ICONIA TAB A211 zengin fonksiyonellik sunarak ailenizdeki her bireyin multimedya, sosyal ağ, okuma ve çalışma işlerinden yararlanabilmesini sağlayabilir. Geliştirilen Acer Ring arayüzü daha hızlı yanıt verir ve en çok kullanılan uygulamalara her ekrandan erişim sağlar. 


Yeni ICONIA TAB A211'in arkası zarif bir desenle hafifçe süslenmiş 2 rengi var: Metalik Gri ve İnci Beyazı


İyi kullanıcı deneyimini garanti etmek ve heyecanlı bir oyun deneyimi için 6 eksen hareket algılamadan yararlanan eğlenceli oyunlar içeriyor. Çalışmanız gereken durumlarda ICONIA TAB A211 kullanıcıların MS Office belgelerini görüntüleme ve düzenlemelerini sağlayan Polaris office sayesinde zengin fonksiyonellik ve kolay dosya yönetimi sunarak mobil ofisinizin gücünü ikiye katlayabilir. Ve çalışırken aynı zamanda AUPEO ile erişebileceğiniz 120'den fazla radyo istasyonundan birini dinleyebilirsiniz. Veya, canınız bir şeyler okumak istiyorsa güncel kitapları veya favori dergilerinizi indirmek için online kitapçıları gözden geçirebilirsiniz.


NVIDIA Tegra 3 dört çekirdekli işlemci ile çalışan ICONIA TAB A211, 3G özelliği ile daha hızlı web'de gezinme, konsol kalitesinde oyunlar ve HD videolara erişim sunuyor. Arkadaşlarınızla canlı sohbetler için 2MP ön kamerasına sahip. Ayrıca, cihazın güvenliğini arttırmak ve tamamen size ait olduğundan emin olmanız için yüz tanıma özelliği sayesinde kamera tableti kilitlemek ve açmak için kullanılabilir.


469$+kdv tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı ile ICONIA TAB A211, Bimeks, Darty, Vatan Bilgisayar Mağazalarında raflardaki yerini almış durumda.

Tüm Konu: ICONIA A211 ile tablette 3G keyfi

Kaynak: www.chip.com.tr