IE 11'den önce hediyesi geldi!

CHIP Online
04-10-2013, 14:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Microsoft'un, Internet Explorer 11'in yaklaşan çıkışını kutlamak için size özel bir hediye sunuyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ie- ... si-geldi_43005.html

Resimlerle: Dev tarayıcı testi: İnternetin en hızlısı kim?

<span style="line-height: 1.6em;">Microsoft, yeni yayınlayacağı </span>IE 11<span style="line-height: 1.6em;"> tarayıcısı için kullanıcılarına klasik bir oyun hediye ediyor. Microsoft'un 1995'te, </span>Windows 95<span style="line-height: 1.6em;"> ile kullanıcılara sunduğu Hover isimli oyun, bu kez tarayıcıda çalışacak şekilde kullanıcılara sunuldu.</span>


Hover, Windows 95 ile hediye olarak dağıtılan bir oyundu ve kullanıcı bir hovercraft'ın pilot koltuğuna oturarak, çevredeki nesneleri toplamaya çalışıyordu.


Şimdi Microsoft, oyunu IE 11'in için optimize olmuş şekilde, hover.ie adresinde yayınladı. Ama HTML5 destekli tüm tarayıcılarda da oyunun keyfini sürebiliyoruz. Dileyen kullanıcılar tarayıcı penceresinden oyunu rahatça oynayabiliyor. İsteyen kullanıcılar, 6 arkadaşa kadar oyunu multiplayer olarak da oynayabiliyor ve böylece arkadaşlarıyla yarışma imkanı buluyor.


Oyunun kontrolleri için touch-pad kullanılabiliyor ancak aynı zamanda ok tuşları ve A, S, D tuşları da geçerli. Oyun HTML 5 protokolünü destkeleyen tüm modern tarayıcılarda çalışıyor ancak bugünün oyun standartlarına göre çok "eskimiş" bir oyun olduğunu fark edeceksiniz. Yine de HTML 5 ile neler yapılabileceğine dair güzel bir örnek olarak inceleyebilirsiniz.

Tüm Konu: IE 11'den önce hediyesi geldi!

Resimlerle: Dev tarayıcı testi: İnternetin en hızlısı kim?

Kaynak: www.chip.com.tr