IE10'a özel Thief of Thieves sitesi yayında!

CHIP Online
20-02-2013, 18:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Internet Explorer 10'un becerilerini göstermeyi amaçlayan yeni bir site daha yayında...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ie1 ... -yayinda_38762.html

Resimlerle: Tarayıcınız için 50 HTML5 harikası site...

Popüler çizgi roman "Thief of Thieves"in Internet Explorer 10 için geliştirilen resmi web sayfası, Microsoft'un yardımıyla tamamlanarak kullanıma açıldı.


2012'de yayın hayatına başlayan, Image Comics'in hayat verdiği çizgi roman, Robert Kirkman'ın imzasını taşıyor. Çizgi Roman'ın mucidi Kirkman'ın "The Walking Dead"in yaratıcılarından biri olduğunu da söyleyelim. Çizgi roman, taraf değiştirerek diğer hırsızlardan çalmaya karar veren bir hırsızı konu alıyor. Televizyona da uyarlanan yayınlar tam olarak Kirkman'ın elinden çıkmasa da, onun tarafından kontrol ediliyor.


Thief of Thieves: Experience web sitesi ise ziyaretçilerinin sanal hırsız olmalarına, çeşitli yetenekler öğrenmelerine ve ardında hırsızlık işine koyulmalarına izin veriyor. Site fare ve dokunmatik özellikleri destekliyor.


Micosoft blog'unda sitenin SVG vektör grafiklerini sıkça kullandığı, zengin grafikleri hareketlendirmek üzere yeni performans ve animasyon standartları kullanıldığı vurgulanıyor. Tablet ve PC için farklı bir site hazırlanmadığı, hepsinde aynı kodun kullanıldığı da vurgulanıyor.


Thief of Thieves: Experience'ın nasıl oluşturulduğunu merak ediyorsanız, Robert Kirkman'ın da konuştuğu bu videoyu izlemelisiniz!

Tüm Konu: IE10'a özel Thief of Thieves sitesi yayında!

Resimlerle: Tarayıcınız için 50 HTML5 harikası site...

Kaynak: www.chip.com.tr