İEEE İTÜ Yazılım Maratonu 13'

asa42
10-03-2013, 12:33   |  #1  
asa42 avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
30 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2009

İstanbul Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Kolu tarafından ilk kez düzenlenecek olan İTÜ Yazılım Maratonu 2013, yazılım projelerinin sergilendiği, yazılıma ilgisi olanların seminerler ve eğitimler ile kendilerini geliştirdiği, yetenekli yazılımcılar ile firmaların bir araya geldiği bir organizasyondur.

İTÜ Yazılım Maratonu 13 Mart 2013 tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa kampüsünde Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleşecektir. Etkinlik kapsamında 3 farklı firmanın açtığı maratonlara ön kayıt yapan katılımcılar, maraton öncesinde firmalarla fikir alışverişi yapabilecekleri çalıştaya katılacaklar. Ardından 2-3 saatlik maratonda firmanın sunduğu yazılım problemini çözmeye çalışacaklar. Her maratonda en başarılı yazılımcı 1500TL'lik ödülün sahibi olacak.

Gerçekleştirilecek proje fuarıyla katılımcılara yaratıcı projeleri inceleme ve geliştiricilerle tanışma imkanı sunacak olan İTÜ Yazılım Maratonu etkinliği,Maratonlara paralel olarak gerçekleştirilecek seminer ve sertifikalı eğitimler ile yazılım meraklılarını da ağırlayacak.


Proje fuarı başvuru formu:
https://docs.google.com/forms/d/ ... uZPENKNMW0/viewform

Maraton başvuru formu:
https://docs.google.com/forms/d/ ... -qMCfh5sZ-IZ18/edit

http://www.ituym.com/