İki dev, üst düzey oyun deneyimi için anlaştı

CHIP Online
02-04-2014, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Alienware - Crytek işbirliği, oyun deneyimini bir üst seviyeye böyle taşıyacak!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/iki ... -anlasti_46315.html

Yüksek performanslı bilgisayar oyun sistemlerinin öncülerinden Alienware, daha yoğun bir oyun deneyimi için bağımsız oyun geliştirici ve yayıncı şirketi Crytek ile önemli bir işbirliğine imza attı.

Bu çerçevede, "Crytek Alienware AlienFX" aydınlatma kontrol yazılımı, gelişmiş CRYENGINE geliştirme çözümüyle entegre olacak. Buna ek olarak, Alienware lokal Linux destekli CRYENGINE platformunun geliştirilmesi ve teşvik edilmesi için, Alienware sistemlerini de Crytek'in kullanımına sundu.

Sadece Alienware'de bulunan aydınlatma kontrol yazılımı, AlienFX oyun tutkunlarının Alienware sistemlerindeki aydınlatma bölgelerinde kendi özel aydınlatma temalarını ve özel efektlerini yaratmalarına olanak sağlıyor. Alienware ve Crytek, üst düzey grafikler ve gerçekliğe sahip gelişmiş oyunlar tasarlamak için kullanılan geliştirme çözümü CRYENGINE ile AlienFX yazılımını bütünleştirmek için birlikte çalışıyor. Geliştiriciler sinematik ara sahneler, animasyonlar ve CRYENGINE platformuna özgü, özel FlowGraph komut dizeleri gibi oyun içi etkinlikler yaratabilecek.


Bu, aynı zamanda Alienware sistemlerinin oyuncunun sağlık seviyesi düştüğünde sistemin kırmızı renkte yanıp sönmesi ya da oyuncu yüzerken mavi bir aydınlatma ritmi tetiklemesi gibi, oyunla uyumlu özel aydınlatma efektleri gerçekleştirmesini de sağlayacak.


Tüm Konu: İki dev, üst düzey oyun deneyimi için anlaştı

Kaynak: www.chip.com.tr