İkinci El Giotto Galvo Lazer

drslazerkesim
27-11-2017, 02:29   |  #1  
drslazerkesim avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2017

İkinci El Giotto Galvo Lazer

İkinci el giotto galvo lazer kesim makinası almak isteyen herkeze uygun fiyatlarda ve şartlarda destek olmaktayız.Drs Lazer güvencesi ile 2. el lazer kesim makinalarını temin etmekteyiz ve sizlere en uygun fiyata kredi kartına taksit ve kolay ödeme koşulları ile tedarik etmeye devam etmekteyiz.

İkinci lazer kesim makinası hizmetlerimizi Türkiye’nin her yerine vermekteyiz.Drs Lazer olarak lazer kesim makinası tamiri hizmetleride yaptığımızdan piyasada bu işi yapan birçok firmanın lazer kesim makinası tüp tamiri,lazer rf tamiri ve birçok alanda lazer kesim makinası tamiri yaptığımızdan hem kendi tedarik ettiğimiz hemde müşterilerimizin satmak istediği giotto galvo lazer kesim makinalarının temin ve tedarik hizmetlerini sizlere sunmaktayız.

Türkiye’nin Her Yerine Giotto Galvo Lazer Tedarik ve Bakım Hizmetleri vermekteyiz.

Drs Lazer olarak amacımız sizlerin ihtiyaçları doğrultusunda, Türkiye’nin her yerinde bulunan Giotto Galvo Lazer ve Düz Masa Avrupa lazer kesim (mercury lazer – NRGL Lazer)makina ağımız ile hızlı, kaliteli ve ekonomik çözümler üretmektir. En doğru çözüm için bir telefonunuz yeterlidir.

 Hemen Arayın 0535 601 48 83
ikinci el galvo lazer,ikinci el lazer kesim makinası