İkinci El Kol Saati Satmak İsteyenler Burada..

fabulous
09-05-2017, 11:56   |  #1  
fabulous avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2017

İkinci el lüks saatlerinizi satmak istediğinizde aklınıza ilk internette ilan vermek gerekebilir. İnternet üzerinden ilan sitelerine saatinizin satılması için ilan verdiğinizde öncelikle para ödemeniz gerekebilmektedir. İlanınızın yayınlanması için ödeyeceğiniz paranın yanı sıra ilanınız kısıtlı bir süre internet sitesinde kalacaktır. Bunların yanı sıra ilan verdiğiniz halde satılmama olasılığı da bulunmaktadır. İkinci el saatinizin satılması için uzun bir süre de bekleyebilirsiniz. Özellikle acil paraya ihtiyacınız olduğu için saatinizi satmak zorundaysanız bu yöntem sizin ihtiyacınızı karşılamayacaktır. Bunun yerine ikinci el saat alan yerler araştırması yapmanız sizin için daha iyi olacaktır. Bu hizmeti veren yerler sayesinde sizlerde ikinci el saatinizi hemen satma imkanından kolaylıkla yararlanabilirsiniz.

İkinci el saat alım satımişlemleri oldukça kolay bir şekilde işlemektedir. Saatiniz firma tarafında incelendikten sonra fiyat verilmektedir. Fiyat verilirken saatinizin kozmetik durumu ve çalışma aksamı göz önünde bulundurularak fiyat verilir. Eğer fiyat sizin içinde uygunsa o zaman saatinizi hemen satabilirsiniz. İkinci el saat alanlar ile anlaşmanız sonrasında nakit olarak saatinizin ücretini alabilirsiniz.

İkinci el Rolex, Omega, Chopard, Cartier gibi lüks saatlerinizin değerinde satılmasını istiyorsanız firmamızı tercih edebilirsiniz. Sizlere verdiğimiz hizmette her zaman saatleriniz değerinde alınmaktadır. Uzman ekiplerimiz ile yaptığımız incelemeler sonrasında sizlere fiyat teklifi vermekteyiz ve ödemelerimizi hemen yapmaktayız. Böylelikle sizlerde saatlerinizi değerinde sattığınız gibi acil nakit ihtiyacınızı da hemen giderebilmektesiniz.

http://www.ikincielsaat.gen.tr