iklimplus iş İlanları

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
iklimplus
31-08-2016, 15:18   |  #1  
iklimplus avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2016

Saha Satış Sorumlusu İş İlanı Detayları


Saha satış sorumlusu iş ilanları ile klima sektörünün öncü kuruluşlarından olan İklim Plus Klima Satış ve Servis Merkezi Bakırköy şubemizde görevlendirilmek üzere tercihen üniversitelerin Satış ve Pazarlama, Reklam ve Tanıtım, Halkla İlişkiler, İklimlendirme bölümlerinden mezun, en az 3 yıl satış ve pazarlama alanında çalışmış, iletişim gücü ve ikna kabiliyeti kuvvetli, müşterilerin ihtiyaçlarına pratik çözümler sunabilecek, portfolyosu geniş, kariyer odaklı, diksiyonu düzgün ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek Saha Satış Sorumlusu aramaktayız. Saha satış sorumlusu İş ilanı için başvuru yapacak adaylar sahada satış faaliyetlerinde bulunacak, müşteri portföyünün geliştirilmesine yönelik yurt içi ve yurt dışı seyahatlerde bulunacaktır.

Saha satış sorumlusu iş başvurusu için online sistemimizi kullanabilirsiniz.

Saha satış sorumlusu iş ilanı tanımını karşılayan adayların bize ulaşmasını talep ediyoruz.

Yönetici Asistanı İş İlanı Detayları

Yönetici asistanı iş ilanları ile klima sektörünün öncü kuruluşlarından olan İklim Plus Klima Satış ve Servis Merkezi Bakırköy şubemizde yönetici asistanlığı pozisyonunda görevlendirilmek üzere tercihen üniversitelerin Halkla İlişkiler, Yönetici Asistanlığı, Büro Yönetimi ve İletişim bölümlerinden mezun, en az 3 yıl üst düzey iklimlendirme firmalarında yönetici asistanı olarak çalışmış, dış görünüşüne ve kendini geliştirmeye özen gösteren, ofis programlarını kullanabilen, tercihen iyi düzeyde İngilizce bilen, Kariyer odaklı, sözlü ve yazılı iletişim becerileri güçlü, planlama ve koordinasyon becerileri yüksek, prezantabl ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayacak Yönetici Asistanı aramaktayız. Yönetici asistanı iş ilanı için başvuracak olan adaylar şirket içi ve dışı iletişimden sorumlu olacak, bağlı olduğu yöneticinin iş akışını düzenletecek ve yönetecek, klima sektörünün iş akışına ve organizasyonlarına alışkın olan, yurt içi ve yurt dışı seyahatlerde bulunacaktır.

Yönetici asistanlığı İş İlanı tanımını karşılayan adayların iletişim formu ve online başvuru yöntemleri ile bize ulaşması gerekmektedir.

Muhasebeci İş İlanı Detayları

Muhasebeci iş ilanları ile klima sektörünün öncü kuruluşlarından olan İklim Plus Klima Satış ve Servis Merkezi Bakırköy şubemizde görevlendirilmek üzere iklimlendirme sektöründe muhasebe departmanlarında en az 3 sene görev yapmış, genel muhasebe konularında bilgi sahibi olan, güncel mevzuatlara hakim, güler yüzlü ve iletişim gücü kuvvetli Muhasebeci ve Muhasebe Sorumlusu aramaktayız. Muhasebe sorumlusu iş başvurusu yapacak olanların iyi derecede analiz ve raporlama becerisine sahip, muhasebe hesaplarının tutulması, faturaların düzenlenmesi, hesap mutabakatlarının yapılması süreçlerini başarıyla yürütecek, evrakların takibi ve arşivlenmesinde aktif rol alabilecek, kariyer odaklı, ofis içi işleyiş süreçleri hakkında bilgi sahibi, diksiyonu düzgün ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek kişiler olmasını önemle rica ediyoruz. Muhasebe iş ilanları kapsamında iş sorumluluğu ve ahlakına sahip olmayan, müşterileri ile iletişimini saygı ve sevgi çerçevesinde tutmayan kişilerin İklim Plus bünyesinde yer almamasına özen göstermekteyiz.

Muhasebeci İş ilanı tanımını karşılayan adayların iletişim formu ve online başvuru yöntemleri ile bize ulaşmasını talep ediyoruz.

Daha detaylı bilgi için aşağıdaki iletişim adreslerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Adres: Kartaltepe Mahallesi, İncirli Caddesi, Alpay İzer Sokak, No:4/B Bakırköy İstanbul

Çağrı Merkezi: 444 11 56

Email: info@iklimplus.com.tr

www.iklimplus.com.tr