İlaç şirketlerine özel çözüm!

CHIP Online
24-07-2013, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Dassault Systèmes ilaçların piyasaya sunum sürecini hızlandırmak için yepyeni bir çözüm sunuyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ila ... el-cozum_41641.html

Bir şirketi olan Dassault Systèmes, ilaç ve biyoteknoloji şirketleri için yeni bir endüstri çözümü deneyimini pazara sundu.


Avrupa'nın en büyük iki yazılım şirketinden biri olan Dassault Systèmes'in sunduğu "Licensed to Cure for BioPharma", Dassault Systèmes'in 3DEXPERIENCE platformuna dayanıyor. Bu yeni çözüm, biyoteknoloji ve ilaç şirketlerine ürün ve süreç karmaşıklığını yönetme konusunda büyük faydalar getirecek.


Süresi dolmuş patentler, sıkı yasal düzenlemeler ve artan geliştirme maliyetleri ile karşı karşıya olduğumuz şu dönemde şirketler büyümeye giden yolun ilaç çeşitliliğini artırmaktan geçtiğinin farkında. Bir etken maddenin 1.000 kadar ilacın üretiminde kullanılabilmesi nedeniyle şirketler, yalnızca karmaşık ürün süreçlerini yönetmek için değil aynı zamanda işbirliğini, yenilikçiliği ve uyumluluğu teşvik edecekleri bir platforma ihtiyaç duyuyorlar. "Licensed to Cure for BioPharma" işte bu aranılan platform olmaya aday.


Ürünle ilgili tüm süreçlere bütünsel bakış


"Licensed to Cure for BioPharma", karmaşık ürün ve süreç yönetimine getirdiği yapılandırılmış yaklaşımla şirketlerin ürün çeşitlemelerini yeni pazarlara daha hızlı ulaştırmalarını sağlıyor. Ürünle ilişkili tüm süreçlere bütünsel bir bakış sağlayan bu çözüm, ilaç sektörü yöneticilerinin değişimleri kurumsal kökenlerinden bağımsız olarak analiz edebilmelerine ve bilinçli stratejik kararlar almalarına destek oluyor. Zaman ve paraya yapılacak yatırım öncesinde önerilen değişikliklerin muhtemel etkilerinin sistematik olarak analiz edilmesi, yönetime değerli bir öngörü imkanı sunuyor. Sonuç olarak ise, tedarik zinciri fırsatlarını maksimize ederek, etkin ve uyumlu uygulamayı zorunlu kılarak global operasyonel verimliliği artırıyor.


Dassault Systèmes'in Endüstri ve Pazarlamadan Sorumlu İdari Başkan Yardımcısı Monica Menghini, "Yasalarla sıkı bir şekilde düzenlenmiş ilaç sektöründe zorlu ve karmaşık ürün ve süreç yönetiminin püf noktası, ürün ve süreç değişikliklerinin olası etkilerini ve muhtemel alternatifleri gerçek zamanlı ve bütünsel olarak görebilmektir" derken, şunları ekledi: "Bir biyoilaç firması, sahip olduğu bilgi ile bu kapsamlı bakış açısını birleştirdiğinde sağlam işbirlikçi yenilikleri etkin bir şekilde piyasaya sunabilir. Başarılı bir şekilde uygulanan yenilikçilik ve iyi yönetilmiş ürün ve süreç sayesinde, ürünlerin daha çok sayıda pazara daha hızlı sunulmasını sağlanır ve bu sayede de zenginleştirilmiş bir hasta deneyimine katkıda bulunulur."

Tüm Konu: İlaç şirketlerine özel çözüm!

Kaynak: www.chip.com.tr