İlk "iPad gazetesi" daha fazla tutunamadı

CHIP Online
04-12-2012, 20:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Önce sadece iOS içindi, sonra Android'e de geldi... Ama Android bile kaçınılmaz sonu durduramadı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ilk ... tunamadi_37340.html

Resimlerle: En iyi 22 Android telefon!

Yalnızca iPad'den yayın yapan ilk dijital gazete ünvanıyla yayın hayatına giren The Daily'nin ömrü kısa sürdü. ABD'li medya devi News Corp,'un yarattığı online gazete, 15 Aralık'ta yayın hayatına son verecek.


News Corp. yaptığı açıklamada, dijital yayıncılık alanında cesur ve yenilikçi bir deneyim olarak sundukları The Daily'nin, yeterli abone sayısına ulaşamadığı için kapanacağını duyurdu.


2011 yılında yayın hayatına başlayan The Daily, basılı gazetelerde bulunan haber, köşe yazıları, resim gibi içeriğin yanı sıra video, interaktif grafikler ve 360 derece dönen fotoğraflar gibi özellikler de sunuyordu. Haftalık 99 cente satılan gazete, bir türlü kotarılamayan uygulama güncellemeri ve belki de yanlış reklam kampanyasıyla daha fazla tutunamadı ve abonelerini bir bir kaybetmeye başladı.


Daha sonra News Corp. tarafından Android ve Kindle Fire'da da sunulmaya başlanan gazete, buna rağmen istenen abone sayısına bir türlü ulaşamadı ve son olarak kapanma noktasına kadar geldi.


Bundan sonra dijital yayıncılık tarihinin "tozlu sayfalarında" yerini alacak The Daily, bakalım alternatif online gazeteler için nasıl bir etki yaratacak.

Tüm Konu: İlk "iPad gazetesi" daha fazla tutunamadı

Resimlerle: En iyi 22 Android telefon!

Kaynak: www.chip.com.tr