iMyfone Space Saver for iOS(Herkese Hediye Lisans)

Gürkan
20-10-2015, 18:18   |  #1  
Gürkan avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
403 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2008

Tüm kullanıcılara her bir sürümü $19.95 USD değerindeki iMyfone Space Saver for iOS yazılımının lisansını hediye ediliyor. Çekiliş ve kura yok. Kampanya 3 gün sürecektir ve bu süre içerisinde yorum yazan herkes lisans kazanacaktır.

iPhone cihazınızda takılmalar mı oluyor, cihazın depolama alanı neredeyse dolu mu? Bu kadar veri yüzünden iPhone, iPad, iPod Touch cihazlarınız çok mu yavaş çalışıyor artık? Yeni çıkan iOS 9 ve diğer yeni güncellemeleri yüklemek için yeterli alan bulamıyor musunuz?  Artık bu sorunları dert etmeyin. iMyfone Space Saver for iOS özel olarak tasarlanmış ve Apple cihazlarınızın performansını artırmak, güvenli depolama alanını boşaltarak gereksiz dosyaları temizleyerek cihazlarınızda yeterli depolama alanlarının açılmasını sağlayan bir bakım programıdır. iPhone cihazınızın hızını artırmak için geliştirilmiştir. Ayrıca bilgisayarınızda fotoğraf sıkıştırma yaparak PC ve telefonunuzda daha fazla depolama yeri kazanmanıza imkân tanır.



Buradan kampanya sayfasına ulaşabilirsiniz. Çekiliş ve kura yok. Kampanya 3 gün sürecektir ve bu süre içerisinde yorum yazan herkes lisans kazanacaktır.