İnanılmaz 5 açık artırma!

CHIP Online
13-03-2014, 01:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Çoğumuzun yüzüne bile bakmayacağı bu 5 eski ürün, internet üzerinde inanılmaz rakamlara satıldı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/inanilmaz-5-acik-artirma_45864.html

Resimlerle: Efsane oyunlar

Oyunlar... Bir dönemin sadece çocuklara özel olduğunu düşündüğü ama günümüzde her yaştan insanın başından kalkmadan saatlerini geçirdiği dijital eğlence araçları... Çok değil, bundan on yıl kadar önce boşa harcanan zaman olarak görülen bilgisayar oyunları, günümüzde gelişen sosyal medya ile artık herkesin zevkle vakit geçirdiği bir konsepte dönüştüler. Günümüzde oyun oynayan insanlar, eski oyunculara göre nispeten daha sosyal bir oyun oynama alışkınlığına sahipler. Diğer taraftan, özellikle eski oyuncular köklerine çok daha bağlı ve bu işi fanatiklik boyutuna taşımış durumdalar.


Birçok farklı hobi alanında olduğu gibi, oyun sektöründe de çok farklı koleksiyonculuk modeli bulunuyor. Bunun en bilineni kutulu eski oyunları toplamak. Bazıları için eski oyunları sadece bulmak yetiyorken, kimileri için ambalajlı olmaları esas değeri niteliyor. Bu durum sadece oyunlarla sınırlı değil pek tabi. Artık efsane olmuş Atari 2600, Commodore 64 ya da Dreamcast gibi eski üretim cihazlar da oyun koleksiyoncularının üzerine büyük paralar harcamayı gözden çıkardığı ürünler. İşin bir diğer boyutuysa, ilginç ürünler; yani hatalı üretilen ya da başına bir zeval gelmiş günümüz cihazları. Tüm bu ürünler ve daha fazlası, açık arttırma siteleri üzerinden hayal etmesi güç rakamlara satılıyorlar. Kimileri için saçma olan bu ürünler, bazı koleksiyoncuların en büyük hedefi durumunda.


Biz de, sizler için son dönemde açık arttırma siteleri üzerinden satılan oyunlarla alakalı en ilginç ve en saçma beş ürünü seçtik...


Tüm Konu: İnanılmaz 5 açık artırma!

Resimlerle: Efsane oyunlar

Kaynak: www.chip.com.tr