İnce bir Galaxy S5 Zoom yolda mı?

CHIP Online
04-04-2014, 16:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un kameralı telefondan çok telefonlu kameraya benzeyen yeni S5 Zoom'u sızdı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/inc ... yolda-mi_46374.html

Resimlerle: Ve karşınızda Galaxy S5!

Samsung'un iyi bir kamerayla telefonu bir araya getiren Galaxy S Zoom serisinin yeni üyesi Galaxy S5 Zoom, internete sızmış olabilir.


Gotta Be Mobile'ın en son sızıntısı, Galaxy S5 Zoom'un Galaxy S4 Zoom'dan çok daha küçük bir kamera bileşenine sahip olacağını gösteriyor. Gördüğümüz cihaz eğer gerçekse, Galaxy S5 Zoom'u ayrı bir kılıfa ihtiyaç duymadan taşıyabileceğiz demektir.


Samsung'un kompakt kamerayla bir akıllı telefonu birleştirme fikri iyi olsa da, önceki Zoom modellerinin telefondan çok kamera boyutlarında olması ürünün taşınmasını zorlaştırıyordu. Bu tür bir cihazda taşınabilirlik önem kazandığından Galaxy S5 Zoom, gerçekten işe yarayan bir kamera-cep olabilir. Ancak sızıntıyı doğrulamanın bir yolu olmadığından, şimdilik beklemeye devam etmemiz gerekiyor.


Sızıntının kaynağına göre Galaxy S5 Zoom, 20 megapiksellik bir kameraya, 10x optik zoom'a sahip. Galaxy S4 Zoom'un kamerasının 16 megapiksel olduğunu hatırlatalım. Önceki dedikodular, Galaxy S5 Zoom'un 4.8 inç'lik bir ekran, NFC ve Android 4.4 KitKat ile geleceğini söylüyordu.


Tüm Konu: İnce bir Galaxy S5 Zoom yolda mı?

Resimlerle: Ve karşınızda Galaxy S5!

Kaynak: www.chip.com.tr