Instagram da reklamlara hayır diyemedi...

CHIP Online
06-10-2013, 15:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bugüne de reklamlardan para kazanma yoluna gitmeyen dev hizmet, şimdi reklamlara kucak açıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ins ... diyemedi_43030.html

Resimlerle: PC'lerin ilk zamanlarından "seksi" reklamlar!

Instagram, uzun süredir fotoğraf tutkunlarının odak noktası. Her gün milyonlarca fotoğrafın paylaşıldığı hizmet, ilk olarak Amerika bölgesinde uygulanmak üzere, yeni fotoğraf yayını sistemine geçmeye hazırlandığını duyurdu.


"Gelecek için çok büyük planlarımız var ve planlarımızı gerçek kılabilmek için, Instagram'ı sürdürülebilir bir iş haline getirmek istiyoruz" şeklinde yapılan açıklamadaki "sürdürülebilir" ibaresi, bolca reklam göreceğimiz anlamına geliyor. Kullanıcılarına kibar bir şekilde, önümüzdeki ay içerisinde dönemsel reklamlar görebileceklerinin uyarısını vermiş olan Instagram, "Normalde takip etmediğiniz isimlerin, video ve fotoğraflarını görmek bir ilk olacak" diyerek, şimdiden bazı kullanıcılarını korkutmayı başardı. 


Aslında bu, çok da şaşırtıcı bir haber değil. Zira Instagram Instagram COO'su Emily White, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, hizmetyin artık para kazanması gerektiğini ve bunun ancak reklamlar yoluyla olabileceğini söylemişti.


Konu reklam olduğu için başlangıçta ziyadesiyle esnek olunacağını bilgisini veren Instagram, hizmete üye olan büyük isimlerin çekmiş oldukları, az ve bir o kadar da görülmeye değer fotoğrafların reklam şeklinde paylaşılacağını söylüyor. Tıpkı Facebook haber yayınlarında olduğu gibi, Instagram üzerindeki reklamları da dilediğimiz an kapatabilecek, neyi beğenmediğimizi net bir şekilde beyan edebileceğiz.

Tüm Konu: Instagram da reklamlara hayır diyemedi...

Resimlerle: PC'lerin ilk zamanlarından "seksi" reklamlar!

Kaynak: www.chip.com.tr