instagram icin otomasyon programi Tooligram

eacarlioglu
09-10-2015, 17:25   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2013

Selam arkadaslar,

ozellikle instagram uzerinden satis yapanlar icin muhtesem ama geneli Rusca'dan olusan bir sistemi sizle paylasmak istiyorum. Blog icerisinde Ingilizcede mevcut ve programda ayni sekilde Ingilizce dile sahip. Her hafta kesinlikle yeni bir guncelleme yapmaktalar. 3 aylik aboneligim bitti. yeniden baslatacagim. 10 gunde kafamda olan hedefi %10 ile gecmis bulunmaktayim. Rusya pazarinda oldugum icin tamda isimi goren bir program diyebilirim.

http://en.tooligram.com/

ben bu tarzda programi ingilizce tabanli olarak cok arastirdim fakat tatmin edici bir program bulamadim. sahsen ilk baslarda cok guvenmedim ama musteri hizmetleri, iceride ki forum, istedigim hedefide %10 gecince gordum ki sahane. peki neler yapabiliyorsunuz ? onlari detaylandiralim.

- Geo Location ile arama yapmak istediginiz noktalari belirliyorsunuz ve size kullanicilarin etiketledigi yerleri cikartiyor. ne kadar vatandas istiyorsaniz o kadar kullaniciyi size suzup txt olarak olusturuyor.

- hashtag uzerinden dilediginiz sayida kullanici tarayabiliyorsunuz.

- dikkatinizi ceken kullanicilarin takipci ya da takip edilen listesini txt formatina cekebiliyorsunuz. 

- kullanici listenizde ki kullanicilarin aktiflik statusunu cikartabiliyor.

----------------------------

peki bu suzmelerden sonra ne olacak ? 

soyle, add task diye belirttigi bolumde suzdugunuz listeleri sitenin belirttigi zamanlamalar ve sinirlamalar icerisinde follow/unfollow ve autoliking yaptirabiliyorsunuz. bununla da sinirli degil. misal 100 kullanici adina sahip bir txt formatiniz var. her birini takip et ve takip ettigin vatandasin 3 ayri fotografini begen diyorsunuz. yani bir nevi karsi tarafi durtuyor sistem sizin icin ilgisini cekmek icin. 

bunun gibi siteler var. fakat instagramin agina takilip kullanici adinizi dondurabiliyor. bu program ise baska bir tabandan calistigi icin daha saglikli diyebilirim. sorulariniz var buyrun. bunun disinda onereceginiz bu tip bir program varsa. lutfen paylasin.