Instagram Küçük Destek Nedir? Nasıl Yapılır?

Altinelli
13-05-2020, 23:08   |  #1  
Altinelli avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2020

Instagram Küçük Destek Nedir?

Covid-19 virüsü sebebi ile birçok küçük işletme kepenklerini indirmek zorunda kaldı. Fakat siz bu durumu ufak bir yardım ile tersine çevirebilirsiniz. Nasıl mı? Instagram hikayenizde Küçük Destek Sticker’ını kullanarak!

Çok kısa bir süre önce Instagram’a gelecek yeni bir sticker’ın duyurusu yapıldı; Küçük Destek. Küçük Destek sticker’ı sayesinde insanlar hikayelerinde küçük işletmeleri etiketleyerek onların hesaplarını ve ürünlerinin yer aldığı gönderilerini paylaşabiliyorlar. Böylece en etkili pazarlama yöntemi olanağızdan ağıza pazarlamasayesinde küçük işletmeler yeni insanlara erişebiliyor ve etkileşim çekebiliyorlar. Uygulama 1 gün önce başlamasına rağmen viral bir şekilde yayılmaya başladı.

Peki bu sistem nasıl çalışıyor? Dediğim gibi tek yapmanız gereken desteklediğiniz işletmeyi bu Küçük İşletme Desteği Sticker’ını kullanarak etiketlemek. Paylaşılan hikayeler ortak bir Instagram hikayesinde toplanıyor ve takipçilerinize diğer desteklenen küçük işletmeler ile gösteriliyor. Örnek vermek gerekirse; eğer 5 adet Küçük Destek Hikaye’si görüyorsanız, takip ettiğiniz 5 kişi bu sticker’ı kullanmış demektir. Takip etmediğiniz kullanıcıların desteklediği küçük işletmeleri göremiyorsunuz. Bu sebeple ne kadar fazla kişi destek verirse yayılma o kadar efektif olur.

Instagram Küçük Destek Story’si Nasıl Yapılır?

Küçük Destek hikayesi atmak oldukça basit. Tek yapmanız gereken hikayenize normalde yaptığınız gibi ekleme yapmak ve bir fotoğraf çekmek. Çektiğiniz fotoğrafa karar verdikten sonra Sticker sekmesini açmalı ve Küçük İşletme Desteği Sticker’ını seçmeniz gerekli.

Daha sonra desteklemek istediğiniz işletmeniz Instagram kullanıcı adını girmeniz gerekli.

Sticker üzerine tıklama yaparak daha fazla özelleştirme yapabilirsiniz, tıpkı diğer sticker’larda olduğu gibi.

Ve işte bu kadar! Küçük İşletme Desteği projesine katkıda bulunmuş ve sevdiğiniz bir işletmeyi takipçilerine ulaştırmış oldunuz. Hikayeniz KüçükDestek Hikaye’lerine katıldı ve takipçilerinize gösterilmeye hazır.

Paylaştığınız Küçük Destek Stciker’ının üzerine tıklandığında, tıklayan kullanıcıya etiketlediğiniz küçük işletme hakkında detaylar verilir. Covid-19 döneminde insanlara ulaşmakta oldukça zorlanan küçük işletmeler için bu etkileşimler fazlasıyla değerli. Onlara bu dönemde yardım etmek sizin elinizde!

Kaynak: https://www.efealtinelli.com/ins ... edir-nasil-yapilir/

Altinelli bu faydalı başlığı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]