Instagram Windows Phone 8'e gel(m)iyor

CHIP Online
25-08-2013, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows Phone'da eksikliği hissedilen bu çok popüler uygulama için sevindiren açıklama "geldi" ama..

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ins ... l-m-iyor_42234.html

Resimlerle: En yeni Nokia Lumia'lar!

Windows Phone 8 ve Nokia Lumia kullanıcıları, Nokia'dan gelen bir açıklamaya tam da sevinmişlerdi ki işin aslının farklı olduğu anlaşıldı.


Nokia'nın üst düzey yöneticilerinden Chris Weber, Bangkok Post'a yaptığı açıklamada Instagram'ın Windows Phone Store yolunda olduğunu açıklamıştı. Ancak Weber, haberlerin basında yankı uyandırmasının hemen ardından Bangkok Post'un haberi yanlış yazdığını açıkladı. Weber, Instagram ve Windows Phone ile ilgili açıklayacak herhangi bir şeyinin olmadığını söyledi. Bunun anlamı, Instagram'ın Windows Phone'a gelecekte gelip gelmeyeceği konusunun bile bilinmediği...


Instagram, Microsoft'un mobil platformundaki en önemli eksiklerden bir tanesi. Windows Phone 8'de popüler uygulamanın oldukça iyi alternatifleri var, ancak resmi bir uygulamanın yokluğu her zaman hissediliyor.


Eğer her şey yolunda gitseydi, Windows Phone 8 için Instagram uygulamasının Nokia'nın yakında New York'ta düzenleyeceği etkinlikte ortaya çıkabileceği düşünülüyordu. Ancak görünüşe bakılırsa WP8 kullanıcıları için Instagram bir başka bahara kaldı.

Tüm Konu: Instagram Windows Phone 8'e gel(m)iyor

Resimlerle: En yeni Nokia Lumia'lar!

Kaynak: www.chip.com.tr