Instagram Windows Phone'a geliyor

CHIP Online
12-09-2012, 16:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Son dönemlerin en popüler fotoğraf uygulaması, iPhone ve Android'den sonra buraya da giriyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ins ... -geliyor_35879.html

Son günlerde alınan haberlere göre popüler resim paylaşım uygulaması Instagram Microsoft'un Windows Phone platformunun yeni hiti olabilir.


Haberi farklı kaynaklardan doğrulatan The Verge sitesinin haberine göre Instagram, yıl sonuna doğru, Windows Phone 8'in piyasaya çıkışının ardından platforma dahil olacak.


Konu hakkındaki ilk dedikodular Nokia'nın PureMotion tanıtım videolarında Instagram logosunun görülmesi ile ortaya çıkmıştı.  Daha sonra bu logonun Vimeo video paylaşım uygulamasına ait olduğu düşünüldüyse de The Verge, Instagram'ın Windows Phone'da yer alacağını doğrulattığını açıkladı.


Instagram uygulaması, milyar dolarlık anlaşmanın geçen hafta imzalanmasıyla artık resmen Facebook'a ait.  Şirket şimdi muhtemelen uygulamanın daha fazla sayıda mobil platforma ulaşması konusunda çalışmalarını yoğunlaştıracak.


Instagram neredeyse çıkışından beri sadece iPhone ve iPod Touch'ta kullanılabiliyordu ancak yılın başında yayınlanan Android desteği ile kullanıcı sayısında büyük bir artış gözlendi.  Windows Phone 8 desteğiyle bu sayının daha da artacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Tüm Konu: Instagram Windows Phone'a geliyor

Kaynak: www.chip.com.tr