Intasgram'da 10 bin takipçi varsa otel bedava

CHIP Online
17-09-2013, 21:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Eğer 10 bin takipçiniz varsa ve yolunuz bu ülkeye düşerse, sizi büyük bir sürpriz bekliyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/int ... l-bedava_42686.html

Resimlerle: Facebook'tan çok farklı 10 sosyal ağ sitesi...

Sosyal medya fenomeni olmak kulağa çok etkileyici geliyor olabilir ama pratikte sosyal medya fenomenliği "karın doyuran" bir meslek değil. Sosyal medyada fenomen olan kişiler ancak yetenekleri doğrultusunda bir iş ararken "fenomen" olmanın avantajını kullanabiliyorlar veya reklam piyasasında, tanıtım için onlara başvuran markaların isimlerini zikrederek belirli bir ücret alabiliyorlar ancak bu imkanlar genellikle çok kısıtlı oluyor.


Fakat, Avustralya Sidney'deki 1888 isimli otel, Instagram'da ünlü olan Instagram kullanıcıları için bir fırsat sunuyor. Tamamen Instagram temasıyla tasarlanmış olan otelin odaları da Instagram fotoğraflarından oluşuyor ve otel Instagram'da 10 bin kişiden fazla takipçisi olan kullanıcıları, otelde bir gece ücretsiz olarak ağırlıyor. Otelde konaklamanın gecelik ücreti ise minimum 150 dolar. Bu hesapla, eğer Instagram'da 10 binden fazla takipçiniz varsa ve yolunuz Sidney'e düşerse, Instagram'ın size en azından 150 dolarlık bir yararı dokunabilir.


90 odalı otelin mimarisi, iç tasarımı ve tüm yatırımları 30 milyon dolara mal olmuş. Dünya çapındaki Instagram kullanıcılarına hitap etmek için özel olarak tasarlanmış otelde odalar ise 150 dolar ile 450 dolar arasında fiyatla veriliyor. Kullanıcılar eğer isterse, kaldıkları odaya kendi fotoğraflarını da ekleyebiliyorlar.


 

Tüm Konu: Intasgram'da 10 bin takipçi varsa otel bedava

Resimlerle: Facebook'tan çok farklı 10 sosyal ağ sitesi...

Kaynak: www.chip.com.tr