İnternet 2013: Mobil, hızlı, etkileşimli

CHIP Online
27-02-2013, 01:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

2013'te interneti biçimlendirecek trendler neler? Nasıl bir internet bizleri bekliyor? İçeride...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/in ... ilesimli_38086.html

Resimlerle: 2013 model internet!

2013'ün trendleri şunlar: Daha fazla insan internete akıllı telefonlar aracılığıyla bağlanmaya başlayacak; mobil internet trafiği masa üstü bilgisayarlarla karşılaştırıldığında çok hızlı bir şekilde artacak; irili ufaklı tüm gelişmeler bu iki büyük trende göre biçimlenecek.


İnternet dünyasının en güçlü kadınlarından biri olan; hatta "İnternetin Kraliçesi" olarak adlandırılan Mary Meeker, yıllık trend değerlendirmesinde işte bu kabulleri temel alıyor. Meeker analizinde, internet üzerine yapılan en önemli çalışmaları bir araya getirerek 2013'de etkili olacak trendleri belirliyor. Örneğin bu seneki bulgularına göre internet kullanıcılarının yüzde 13'ü mobil cihazları kullanıyor. Bu oranın çok az olduğunu düşünebilirsiniz. Ama bundan sadece iki yıl önce bu oranın yüzde 4 civarında olduğunu düşünürsek, çok ciddi bir artış gerçekleştiğini görebiliriz. Bugün Hindistan'da, mobil cihazlar kullanarak internete girenlerin sayısı "sabit" cihaz kullananları geçmiş durumda.


&lt;span style="text-decoration: underline;">Peki ama bizleri 2013 sonuna kadar nasıl bir internet bekliyor? Büyük bir değişim beklemeli miyiz? Ya da her şey aynı mı olacak? Tüm bu soruların cevaplarını, galerimizde bulacaksınız. Tıklayın...</span>

Tüm Konu: İnternet 2013: Mobil, hızlı, etkileşimli

Resimlerle: 2013 model internet!

Kaynak: www.chip.com.tr