internet explorer

mustafa-k
19-03-2007, 10:30   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
365 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2007

arkadaşlar ben internet exploreri her ilk açışımda (bilgisayar açıldıktan sonra) hata veriyo ve bana iki şık tanıyo
"hata raporu gönder"  "gönderme" diye
ve explorer kapanıyo. Exploreri daha sonraları açtığımda 10-15 dakka sonra hata verip yine kapanıyo
bunu nasıl düzeltebilirim yada ne yapabilirim
yardımlarınızı bekliyorum

BOOMFUNKMCS
19-03-2007, 13:24   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
3,375 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2006

sistemin hasar görmüş arkadaşım,xp cd ni tak ve onar bence.

başarılar...

mustafa-k
19-03-2007, 17:02   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
365 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2007

peki ilgilendiğin için saol

nightsilver
19-03-2007, 18:45   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
455 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2007

ya aynı hata bendede oluyor chıpte tam cevap yazıcam hata raporu veriyor kullandığım versiyon explorer 6 acaba 7yi kursam düzelirmi BOOMFUNKMCS yoksa dediğin gibi sistem hasar mı görmüş buarada bu hatayı system mechanıc programıyla düzeltmiştim ama 2 hafta sonra tekrar başladı mesajım biraz sacma oldu galiba kusura bakmayın saygılarımla...

Frederick
19-03-2007, 21:11   |  #5  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
35 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2007

Kolay bi yöntem istersen dene belki işine yarar gecici internet dosyalarının bulundugu bütün klasörlerin içini bosalt yada ccleaner programı kullan...

mustafa-k
20-03-2007, 12:00   |  #6  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
365 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2007

frederick aynısını ben denemiştim ama hiç bi işe yaramadı ama BOOMFUNKMCS dediği gibi onardım düzeldi teşekkür ederim