İnternet için en iyi 20 cep telefonu

CHIP Online
19-09-2012, 00:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Son zamanlarda internete girmek için bulabileceğiniz en iyi 20 telefonu sizler için test ettik

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/in ... telefonu_35411.html

Resimlerle: En iyi 20 internet telefonu

Günümüzde akıllı telefonlarımız sayesinde ile nerede olursak olalım, internete girebiliyor, tüm WWW dünyasını gezebiliyoruz. Peki bizi bu dünyada gezdirebilen en iyi cep telefonları hangileri? İşte bu soruyu cevaplamak için yola çıktık ve en iyi 20 cep telefonunu, 20'den şampiyona kadar geri sayımla galerimizde listeledik.


Karar verirken, yüzde 70'lik oranda, internet tarayıcı ile uyuma dikkat ettik. Yüzde 20'lik kısımda dokunmatik ekranın başarısını ele aldık. Geri kalan yüzde 10 ise, telefonun pilinin bizi ne kadar uzun bir süre online tutabildiğini temsil etti.


Testimizin geneline bakıldığında, ilk yirmiye kalan telefonlarının tümünün Android işletim sistemine sahip olması dikkat çekiyor. Öte yandan, küçük ekranı ve orta seviye pil ömrüyle iPhone 4S listemizde kendisine yer bulamadı. Windows Phone'lar arasındaki en güçlü isim olan Nokia Lumia ise listemizde yer bulamayan diğer bir telefon oldu.


<span style="text-decoration: underline;">Ve şimdi sıra geldi, testimizin sonuçlarına... İşte karşınızda bizi internete bağlayan en iyi 20 cep telefonu... Tıklayın...</span>

Tüm Konu: İnternet için en iyi 20 cep telefonu

Resimlerle: En iyi 20 internet telefonu

Kaynak: www.chip.com.tr