İnternet kafeler çağı NVIDIA ile yakalayacak!

CHIP Online
14-03-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Grafik devi NVIDIA, internet kafelerde oyun deneyimini geliştirecek harika bir çözüm ortaya çıkardı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/int ... alayacak_39180.html

NVIDIA bugün, İnternet Kafelerin çağı yakalamasını sağlarken Türk İnternet Kafe işletmecilerine birçok avantaj sunan projesini duyuruyor.


İnternet Kafeler, Türkiye'deki oyun tutkunlarının buluştukları, oyun deneyimini yoğun biçimde paylaştıkları bir ortam. GPU teknolojisini ve oyun deneyimini geliştirmeyi temel amaç edinmiş NVIDIA, iCafe projesiyle Türkiye'deki İnternet kafelerin çağı yakalaması için bir fırsat sunuyor. Internet Kafelerdeki en iyi oyunlar, en yüksek çözünürlüklü grafikler ve oyun deneyimini geliştiren NVIDIA teknolojilerini kullanarak oynanacak, oynayan kişilere en yüksek performanslı oyun deneyimini yaşatacak.


İnternet Kafe işletmeleri artık, MSI ve ASUS gibi iş ortaklarının NVIDIA grafik işlemcileriyle güçlendirdikleri, en kaliteli ekran kartlarına çok cazip fiyat ve en iyi finansal koşullar ile sahip olabilecek. Ekran kartının yanında birçok bileşeni artık çağın gerisinde kalan internet kafeleri de düşünen NVIDIA, sektörün lider PC üreticilerinden EXPER ile yaptığı ortaklıkla fiyat/performans odaklı, 36 aya varan taksit seçenekleriyle çeşitli PC çözümleri sunuyor. Koşullara uyan katılımcı İnternet Kafe işletmeleri arasında zaman zaman ödüllü oyun turnuvaları düzenlenecek.


İnternet Kafe projesi oyuncu odaklı bir proje olduğundan, üst seviye oyun deneyimini yaşatmak ve bunu sağlayacak teknolojilere yer vermek projenin temel hedefini oluşturuyor. Internet Kafe müdavimleri artık en yeni oyunları Microsoft DirectX 11 Desteği, NVIDIA CUDA, NVIDIA PhysX ve 32x Kenar Yumuşatma teknolojileri gibi yeni birçok teknolojiyle deneyimleme şansı bulacaklar.


İnternet Kafelerin bu programa üye olması için gerekli aşamalar;


1. Web sitesinde bültenlere kayıt olmak için lütfen şu bağlantıyı tıklayınız: http://www.nvidia.com.tr/object/icafe-newsletter-tr.html


2. Değerli İnternet Kafe işletmecileri formu doldururken müşteri skalasında İnternet Kafe seçeneğini işaretlemeyi lütfen unutmayın.


3. Nvidia'nın size ulaşabilmesi için mutlaka Telefon bilginizi girmeniz gereklidir, yoksa NVIDIA yetkilisinin size ulaşma imkanı olmayacaktır.

Tüm Konu: İnternet kafeler çağı NVIDIA ile yakalayacak!

Kaynak: www.chip.com.tr